Könyv születéstörténetek

A Szerzői könyvkiadás termék/szolgáltatás kategóriámban levő online interjúk tartalma a megrendelésed feldolgozása után válik számodra láthatóvá ugyanezen a linken. Szerzőként az űrlapom kitöltése után kapsz ingyenes belépést az online interjúkötet olvasáshoz emailben.

Kinek szólnak az első könyves születéstörténetek?

Az első könyves születéstörténetek azoknak szólnak, akik még csak tervezgetik a saját könyvük publikálását és szívesen olvasnak arról, hogy mások hogyan vágtak bele, mi inspirálta őket, milyen nehézségeik voltak vele, milyen érzés volt a könyv születés pillanata.

Szerzők beszélnek nekünk ezáltal egy kicsit a saját életükről is.

Miért érdemes megvenned a Könyv születéstörténetek online interjúkötetet?

Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban fontosnak tartom a szerzői könyvkiadások szakmai támogatását.

A Könyv születéstörténetek online interjúkötet megvásárlásával számodra egy 3000 Ft értékű kuponod keletkezik, mely egy alkalommal beváltható szakmai gyakorlati tanácsadás megrendelés esetén. A kupon beváltást emailben igényelheted, ott tudsz időpontot is foglalni (Szabó Katalin nyomdai gyártás-előkészítő, online marketing szakember: katiotletek@gmail.com).

Az online interjúkötetbe szerzőként a veled készített interjú is belekerülhet, ehhez töltsd ki ezt az űrlapot: KATTINTS IDE. Az online interjúkötet ingyenesen elérhető  a benne levő szerzők számára.

Szakmai felajánlásom: Az online interjúkötetben szereplő szerzők számára felajánlok egy 30 perces ingyenes szakmai tanácsadást nyomdai előkészítés, könyvgyártás, könyvmarketing témában.


1termék 11