4. Online interjú Rónai Katalin íróval - Könyv születéstörténetek Katiötletek

Könyv születéstörténetek Katiötletek online interjú Rónai Katalin íróval


A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

Részletek

Mi a címe az elsõ megjelent könyvednek, melynek a születéstörténetét nekünk szeretnéd nekünk elmesélni?

A daganat mint ajándék

Itt arról írj,  hogy mi inspirált a könyved írására, mennyi ideig írtad, kinek mutattad meg először a könyved…. írj az érzéseidről, a kételyeidről, a könyv születés nehézségeiről, írj arról, ahogy először merted leírni, hogy író vagy….

2018. július 9-én találtam egy kitüremkedést a jobb mellem, jobb sarkában. A történet másfél hónap múlva tudott csak elindulni, mert a mammográfia csak akkor fogadott. Az út, amelyen elindultam, 2019. július végéig tartott, de valamilyen formában még most sem ért véget, mégpedig azért, mert kontrollokra járok negyed,- félévente, és mert ez ihlette az első könyvemet, melyet, több egymást nem ismerő ember biztatására, 2020. augusztusában, durván egy hónap alatt összerendezve a gyógyítási-gyógyulási folyamatom idején, illetőleg utána írt novelláimat, naplójegyzeteimet, emlékeimet csak írtam, írtam és írtam.

A kézirat megszületésekor az engem leginkább biztató, majd engem a kiadatási költségek megelőlegezésével is támogató barátnőm, ajánlotta nekem Szabó Katalint, akivel pillanatok alatt a szívünkbe zártuk egymást, azonnal egy hullámhosszra kerültünk, – eme csodálatos kapcsolat azóta is élő, – s ezáltal az első a könyvem, – melyből 200 db nyomtak, és még tőlem megvásárolható, – 2020. október 1-én a Daganat ellenes világnapon meg is jelent. A gondolatom az volt, hogy erre a könyvre mindazoknak szüksége lehet, akik benne vannak a gyógyítási-gyógyulási folyamatban, bár, megerősítésképpen a gyógyultnak nyilvánítottak is lelki segítséget kaphatnak általa.

Ez egy pozitív szemléletű szabálytalan napló. Ugrálok az időben, és a történésekben, hogy eljussak odáig, nagyjából 2019. júliusára, amikor a történetet boldog örömmel lezárhattam. Tudom, hogy mindazon nők és, férfiak, akiket bármely betegség, trauma, baleset, vagy bármi váratlan esemény ledönt a lábáról, saját gyógyulni akarásukkal, elfogadásokkal, önmagunkért való harcukkal, sok-sok mosollyal képesek meggyógyulni, úgy, hogy test-lélek-szellem is gyógyult legyen.

Ha elolvasod a könyvet, megérezheted, bármilyen traumából lehetőségünk van megszületni újra, meglátni, hogy ajándékot, esélyt kaptunk arra, hogy változzunk, hogy jól élhessük ezt a csodálatos életet itt és most, mert minden értünk van.


Rónai Katalin köszönöm, hogy megosztottad velünk a könyved születéstörténetét!


KATTINTS IDE, ismerd meg jobban a szerzőt, rendeld meg a könyvét, ezzel is támogatva őt a szerzői útján.


 


Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."  Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél

 

Kiegészítő termékek