Online marketing kezdőknek

Az Online marketing kezdőknek szolgáltatásomat azoknak ajánlom

  • akik most szeretnék indítani a saját facebook oldalukat vagy egy meglevőt szeretnének átalakítani
  • akik most szeretnék indítani a saját facebook csoportjukat vagy egy meglevőt szeretnének aktivizálni
  • akik most szeretnék indítani az instagram oldalukat vagy a meglevőt szeretnék átalakítani
  • akik az ilyen felületek beállításában segítséget kérnek
  • akik most szeretnék elkezdeni a canva.com online képszerkesztő használalát vagy már használják egy ideje, de kérdéseik vannak
  • akik gyors, egyszerű megoldásokkal praktikus posztokat szeretnének készíteni, de nincs ötletük hogy miről írjanak
  • akik szeretnének egy egyszerű hírlevél rendszert indítani és így kommunikálni az érdeklődőkkel, ügyfelekkel

Ebben a termék kategóriában levő modulok tetszés szerint kombinálhatók vagy ebből kiindulva kérhető egyedi segítség online marketing kezdőknek témában.

Például sokan kérik a 2 vagy 4 hetes mentor programjaimat, ahol egy intenzív közös munka során együtt állítunk össze egy értékesítési folyamatot és annak a pontos lépéseit.

Javaslom, hogy foglalj hozzám konzultációs időpontot, ahol át tudjuk beszélni az igényeidet: IDŐPONTFOGLALÁS

 

 

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban mindig fontos szerepe volt az online marketingnek. Az ügyfeleim számára komplex szolgáltatásokat nyújtok. A nyomdai kérdések mellett az online marketing kérdéseiket is megválaszolom. A kezdő vállalkozókat abban segítem, hogy megtalálják a saját hangjukat az online térben, a már meglevő vállalkozásokat abban, hogy megújítsák a kommunkációjukat.

Igény szerint szakmai gyakorlati konzultációkkal projekt alapon dolgozunk, adott kérdéskörre koncentrálunk vagy komplex több hónapos, éves programokat indítunk.

Több ügyfelem teljes szabad kezet adott az online felületeik kezelésében, a látogatók aktivizálásában.

Egyedi módon közelítem meg a facebook, instagram, weboldal tartalom készítéseket. Hiszek a tartalom marketingben és tapasztalom, hogy működik.

A hozzám fordulók számára gyakorlati segítséget nyújtok. Átbeszéljük a céljaikat, a termékeiket, a szolgáltatásaikat, a bemutatkozásukat, finomhangoljuk a meglevő tartalmaikat és használt képeiket. Nem az értékesítésre fektetjük a hangsúly, nem facebbok hirdetéseket szerkesztünk, hanem a vállalkozás bemutatását, a termék mögött a vállalkozót mutatjuk be. Hiszem azt, hogy aki jobban megismeri az embert, aki a vállalkozás mögött van, az a termékeit és szolgáltatásait is szívesen rendeli meg.

Az online marketing folyamat egy folyamatosan változó folyamat, ahol rugalmasan igazodunk a változásokhoz. Sohasem önmagában használjuk, mindig átnézzük a hozzákapcsolt web,webshop lehetőségeket és az ottani beállításokat is.

Fordulj hozzám bizalommal!

Itt nézheted meg a leggyakoribb témákat, mellyel foglalkozunk az online marketing során.


25termék