Online marketing

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban mindig fontos szerepe volt az online marketingnek. Az ügyfeleim számára komplex szolgáltatásokat nyújtok. A nyomdai kérdések mellett az online marketing kérdéseiket is megválaszolom. A kezdő vállalkozókat abban segítem, hogy megtalálják a saját hangjukat az online térben, a már meglevő vállalkozásokat abban, hogy megújítsák a kommunkációjukat.

Igény szerint szakmai gyakorlati konzultációkkal projekt alapon dolgozunk, adott kérdéskörre koncentrálunk vagy komplex több hónapos, éves programokat indítunk.

Több ügyfelem teljes szabad kezet adott az online felületeik kezelésében, a látogatók aktivizálásában.

Egyedi módon közelítem meg a facebook, instagram, weboldal tartalom készítéseket. Hiszek a tartalom marketingben és tapasztalom, hogy működik.

A hozzám fordulók számára gyakorlati segítséget nyújtok. Átbeszéljük a céljaikat, a termékeiket, a szolgáltatásaikat, a bemutatkozásukat, finomhangoljuk a meglevő tartalmaikat és használt képeiket. Nem az értékesítésre fektetjük a hangsúly, nem facebbok hirdetéseket szerkesztünk, hanem a vállalkozás bemutatását, a termék mögött a vállalkozót mutatjuk be. Hiszem azt, hogy aki jobban megismeri az embert, aki a vállalkozás mögött van, az a termékeit és szolgáltatásait is szívesen rendeli meg.

Az online marketing folyamat egy folyamatosan változó folyamat, ahol rugalmasan igazodunk a változásokhoz. Sohasem önmagában használjuk, mindig átnézzük a hozzákapcsolt web,webshop lehetőségeket és az ottani beállításokat is.

Fordulj hozzám bizalommal!

Itt nézheted meg a leggyakoribb témákat, mellyel foglalkozunk az online marketing során.