Kapcsolat

Kedves Látogató!

Az érdeklődésed nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban várom elsősorban. Ajánlom a figyelmedben a időpontfoglaló rendszeremet, melyben rövid ingyenes konzultációs időpontot is kérhetsz.

Az űrlap beküldése előtt kérek olvasd el az adatkezelési tájékoztatót.

Az adatkezelési tájékoztató.

Megtisztelsz, ha tegeződve írod az üzeneted!

Üdvözlettel:

Kati

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár
"A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."
Telefonszám:+36 70 535 1726
Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing

Kedves Látogatóim! Köszöntelek az időpontfoglaló oldalamon. A főbb témák, melyekkel kapcsolatban időpontot foglalhatsz: nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing, weboldal/webáruház szerkesztés.

A 15 perces ingyenes igényfelmérő telefonos konzultációk megfelelők arra, hogy átbeszéljük a nyomdai előkészítői, könyvgyártás, online marketing vagy weboldal, webáruház szerkesztés vagy egyéb aktuális munkához kapcsolódó kérdéseidet és rövid javaslatot tegyek arra, hogy miben tudom segíteni a munkádat.

Így foglalhatsz időpontot:

  • Kattints az alábbi időpontfoglaló oldalamon a szolgáltatásokra, ott válaszd ki az igényelt típust, válassz időpontot, majd a végén add meg az adataidat.

MEGTISZTELŐ, HOGY A KATIÖTLETEK VELÜK IS DOLGOZHATOTT MÁR

A Katiötletek vállalkozásom 2022. szeptember 1-től újKATA-s adózási formában folytatja a tevékenységét, melynek keretében kizárólag magánszemély számlázási adatokkal rendelkező megrendelőket szolgál ki. Az ingyenes konzultációk természetesen bárki számára elérhetőek havonta egyszer!

Szabó Katalin ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár https://www.katiotletek.hu/ "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között." Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing