Referenciáim

A referenciáim közé folyamatosan teszem ki az ügyfelemmel való egyeztetés után a termékeket. Fő profilom a kispéldányszámos könyv nyomdai előkészítés és gyártás. Rendszeresen indítok regény típusú könyvekre akciós gyártást, de készítek egyedi keménytáblás könyveket is. A nyomdász szakmámban eltöltött évtizedek alatt számtalan nyomdai terméket készítettem elő gyártásra és koordináltam a teljes kivitelezést is, ötlettől a megvalósításig.
Az online marketing mentorprogramjaimról és a rendszeres honlap és webshop módosítási megbízásaimról ide nem teszek ki képeket, ezekről a blogomban olvashatsz rövid említéseket.

Ha bármely témában kérdésed van, kérlek foglalj hozzám rövid ingyenes konzultációra időpontot IDE kattintva. A vállalkozásomban ez az elsődleges kapcsolatfelvételi mód.

 


93termék
 

Vannak olyan termékek és szolgáltatások, melyekről nem tudok termékképeket mutatni. Ilyenek az egyedi személyre szóló ajándékok, az online marketing tanácsadások, weboldal szerkesztések, kezdő vállalkozásokat segítő szolgáltatásaim.

Fordulj hozzám bizalommal ezekkel kapcsolatban is.