Puhatáblás könyv: Rónai Katalin: A daganat mint ajándék “Még jól is jártál”

A terméklapon a könyvgyártás referencia munkámról olvashattok.

 

 

 

A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

Részletek

Katiötletek ajánló:

Ajánlom a könyvet azoknak, akik szeretnék nyomdai szempontból is megtekinteni a Katiötletek Nyomdai Ötletgyárban készülő könyvek minőségét.


A könyv a szerzőtől megrendelhető: ITT


Kata egy könyv ötletével keresett meg. A daganata okán írt egy szabálytalan naplót. Határozott elképzelése volt, jól összeállított szöveg és képanyaggal. Ehhez adtam a nyomdai előkészítői tudásomat és formáltuk kész könyvvé a történetét.

Ebben az online interjúban többet is megtudhattok a közös munkánkról: KATTINTS a meghallgatáshoz ide.

 

A könyvet nyomdai szempontból itt is bemutattam, ajánlom a figyelmetekbe!
Szerzői ajánlás:

Rónai Katalin: A daganat mint ajándék – „Még jól is jártál”

A lazacok az év bizonyos szakában elindulnak. A lazac nem száll szembe a kavargó vizek erejével, amikor felfelé, az árral szemben úszik, hanem kihasználja a kövek, faágak és más tárgyak körül kialakuló kicsi örvényeket, ezzel energiát takarít meg. Ahogy a lazac útján az örvények helyzete változik, úgy változnak életünk örvényei, szinte minden nap.
2018. szeptemberében, elkezdtem „felfelé úszni", árral szemben, mert tudtam, a vége bizonyosan az ÉLET lesz. Olyannyira ezt prognosztizáltam, hogy bár nem volt egyszerű, de a gyógyulási folyamat végén, ajándékot kaptam, egy teljesen más nézőpontot, és egy új életminőség lehetőségét.
Mindezekről az érzésekről, történésekről, a gyógyulási folyamattal összekapcsolódó anomáliákról, a bennem kialakult változásokról szükségét éreztem, hogy írjak, hogy mindezeket kiírjam magamból, ezzel segítve önmagamnak, és másoknak.
Kitártam hát a szívem, és megírtam a könyvem.
„… a történetet saját zsákomból kevertem-kavartam, hogy aztán, cserepeken ülő esőcseppekként tükröződhessen vissza e lapokon, néha kitekintve, továbblépve, néha kicsit visszasasszézva.”
A könyv megrendelhető: www.ronaikatalin.hu oldalon keresztül, vagy itt.


 


Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."  Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél

 

Kiegészítő termékek