Puhatáblás könyv: Robin O'Wrightly: Erelem kettő

A terméklapon a könyvgyártás referencia munkámról olvashattok.


A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

Szerző
Robin O'Wrightly
Típus
Puhatáblás könyv
Részletek

A könyvről:

"Egy ​kabrió hasít végig a sztrádán, a kétszer megélt naplemente felé. Szökésben a tökéletesen tökéletlen páros, Tilda és Clifton, akik álnéven és igazi lúzerekként menekülnek a rendőrség elől. Visszaköszön a többi eszetlenkedő is, hogy tökéletes görbe tükröt mutassanak nekünk az emberiség érzelmi állapotáról. És persze tovább bosszantja egymást az író két lírai énje, hogy az olvasó se unatkozzon. Illusztrált kiadás."

A szerzőről:

Robin O’Wrightly 2015 óta publikál, ebből 2017 óta eltökélten hivatásos szerzőként. A lehető legszélesebb zsánerkörben ír a romantikus humorostól az ifjúsági fantasyn át egészen a lélektani thrillerig. Azt vallja, hogy a többi szerző alkotásai között az övé is egy nagy irodalmi étlap választéka része, és szeretné, ha minden szinten, jó étvággyal fogyasztanák. Civilben a könyvkiadásban tevékenykedik, szintén sokrétűen: az illusztrációtól a szöveggondozáson át a nyomdai előkészítésig.

Honlap: https://www.robinowrightly.com

FB: https://facebook.com/borka.robin

Moly: https://moly.hu/alkotok/robin-owrightly

Goddreads: https://www.goodreads.com/author/show/17843687.Robin_O_Wrightly

Katiötletek ajánló:

Ajánlom a könyvet azoknak, akik szeretnék nyomdai szempontból is megtekinteni a Katiötletek Nyomdai Ötletgyárban készülő könyvek minőségét.


 


Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között." 
Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél

 Adatok
Szerző:
Robin O'Wrightly
Cím:
Erelem kettő
Kivitel:
Puhatáblás könyv
Kiegészítő termékek