Puhatáblás könyv: Szabó Ágnes: Álomvalóság című könyv

A terméklapon a könyvgyártás referencia munkámról olvashattok.

A könyv a szerzőtől megrendelhető: ITT


A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

Részletek

Ági könyvének elkészülését nyomdai előkészítési tanácsadással és gyártással segítettem.

A könyv A/5 méretben készült, fehér klasszikus típusú belív papírt választottunk. Nagyon szép kivitelű puhatáblás könyv készült belelőle!

 

A születésének a története is nagyon érdekes. Idézek az alomvalosag.hu oldalról:

"

Egy tanárnő végtelen utazása,

azaz éljen egy 2012-es októberi döntésem pillanata!

 

Sokan kérdezik tőlem, hogy miért álltam neki megírni ezt a könyvet.

Nem álltam neki, folyamatosan született…

Magyartanár és táncpedagógus vagyok egy budapesti általános iskolában, s 2013-ban megnyertem életem egyik legnagyobb lehetőségét.

Éltem vele!

Fél évig Amerikában taníthattam magyar gyerekeket és felnőtteket. Los Angelesben éltem, és dolgoztam, s minden hónap utolsó hétvégéjét Las Vegasban töltöttem az ottani magyarokkal.

 

Életem egy nagyon kritikus pillanatában kaptam ezt az „elvonulást”.

 

Fantasztikus emberekkel találkoztam, róluk szól ez a könyv. Megtartottam nyelvi sajátosságaikat, stílusukat, szófordulataikat, amik néhol mások, néha idegenek a mi magyarországi fülünknek. Azért tettem ezt, mert ez jellemző rájuk, így hitelesek. Az ő magyarságukhoz ez a nyelvhasználat tartozik, s ilyenné lett külföldön élve a hosszú évek alatt a magyar nyelvük.

Én csak lejegyeztem az életüket, ők írták ezt a kötetet!

 

S hogy miért Álomvalóság a cím?

Mesebeli álomba illő volt az életem fél évig a sok munka, az alkalmazkodás, a gyerekeimtől való távolság ellenére, de a valóság hétköznapjait éltem, élhettem rengeteg tanítással, sok új baráttal, önmegismerő kirándulásokkal, beszélgetésekkel!

 

Aztán régóta foglalkoztat már az is, hogy milyen következmény-variációi lehetnek egy-egy döntésünknek. S ha bebizonyosodik, hogy a járt út helyett egy bármilyen másik biztosan jobb lett volna, – na, akkor tudunk-e tanulni ezekből a tapasztalatokból… Ez érdekelt a barátaimmal való beszélgetések során is.

S mit jelent az alcím: döntéseink fényében?

Az én meg nem bánt döntésemet, ami egy új életbe vezetett kátyús, de nyílegyenes úton, majd Amerikáig repített, s ezt a könyvet is eredményezte!

 

Szeretettel ajánlom mindenkinek!"


 


Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."  Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél

 

Kiegészítő termékek