Egyedi bögre bevonó szerkesztése, bögre gyártása

Egyedi bögre bevonókat készítettem már tanári ajándéknak, óvodai csoportnak, érettségizőknek, házaspárnak köszöntő ajándékként, nagypapának unokák fotóiból...

A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

Részletek

Az egyedi bögre a tökéletes ajándék, hiszen nem csak dísztárgy, hanem használati tárgy is, így a mindennapjaink része.

Nem szeretem az egy kép egy bögre vagy egy szöveg egy bögre egyszerű megoldásokat.

Szívesen készítek egyedi montázst bögrére, például Papának ilyet adtunk az unokák fotóiból összeállítva, melyet évekig nem is akart használni, csak nézte őket, nehogy elkopjanak a fotók.

Nagy sikere volt a lányom érettségijére készített osztálybögréknek, melyekre mindenkinek felkerült egy bulis osztálykép, a saját tablófotója, és a gimnázum logója is egy dalszöveg részlettel. Emlékszem, hogy mennyire izgultak a gyerekek és milyen boldogság volt, amikor az érettségi büfében mindenkinek átadtuk a saját bögréjét. Ez egy kicsit elterelte a figyelmüket az izgalmakról és még évek múltán is emlegették a meglepetést.

A matematika tanárnak egy mágikus bögrét adtunk, mely idézetet és egy képletet tartalmazott, de csak akkor derült ki számára, hogy mi az ajándék a fekete bögrében, amikor teát készített benne és láthatóvá vált a grafika.

Jó ötlet volt az egyik szerzőm könyvéből készített grafika, nagyon népszerű lett.

Páros bögrét készítettem esküvőre fotókból és rajzokból is.

A nyomdászműhelyemben a pályaválasztási napokon a gyerekek bögre bevonót rajzolhattak, ezt nyomtattam a bögrékre.

Az ötletek kifogyhatatlanok!

Szólj, ha szeretnéd rám bízni a bögre szerkesztést vagy akár a gyártást is.

 


 


Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."  Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél

 

Kiegészítő termékek