Nyomdai árajánlatkérés

 

 

Kedves Látogató!

Megtisztelő, hogy érdeklődsz a tevékenységeim iránt.

Szabó Katalin egyéni vállalkozó vagyok, nyomdai gyártás-előkészítés az egyik fő szakterületem, azon belül is az ideális nyomdai gyártási paraméterek összeállítása és ezek alapján nyomdai gyártási ajánlat számítás.

Nyomdai gyártás-előkészítőként abban segítelek, hogy a nyomdai gyártásra szánt anyagaid nyomdakész formában tudjanak elkészülni, amiből minőségi termék gyártható jó áron.

Vállalkozóként gyakorlati gyors, egyszerű, hatékony segítséget nyújtok a hozzám fordulóknak.

Szakmai konzultáció időpontfoglalás

A szakmai segítségemmel

– a nyomdai gyártásra szánt termékeidhez ideális gyártási paramétereket társítunk, melyekkel jó minőségű termék gyártható ki jó áron

- a gyártási paraméter összeállítás után gyártási ajánlatokat készítek elsősorban kis példányszámos könyvekre, névjegyekre,könyvjelzőkre,meghívókra.

 

Mottóm

"Csak figyelni kell és megtalálnak a fontos dolgok. Emberek akikkel találkoznom kell, feladatok, amiket el kell végeznem, helyszínek és időpontok a megfelelő pillanatban. Izgalmas és érdekes a világ!" Szabó Katalin

 

Hogyan igényelheted a nyomdai gyártási ajánlat összeállító szolgáltatásomat?

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban az elsődleges kapcsolatfelvételi mód a kapcsolatfelvétel űrlapon történik vagy messenger üzenetben.

Minden esetben kezdeményezek egy rövid ingyenes telefonos konzultációt,
melyhez elküldöm az időpontfoglalóm linkjét. Az egyeztetésünk után adom meg számodra az egyedi gyártási paraméter összeállításra és a gyártási ajánlat számításra az ajánlatomat.

Fontosnak tartom, hogy felmérjem az igényeket és ennek megfelelően tudjak a nyomdai árajánlatkérésedre szolgáltatás díjat kiajánlani.

Lehetőség van arra, hogy már első alkalommal előzetes egyeztetés nélkül is foglalj hozzám időpontot az alábbi felületen. Itt a foglalási folyamatban röviden le tudod írni a kérdéseidet, így célirányosabb, hatékonyabb lesz az első beszélgetésünk.

Több, mint 20 éve állítok össze ideális gyártási paramétereket és számolok nyomdai gyártási árakat. Azt tapasztaltam, hogy az eredetileg küldött árajánlatkérésedben leírt paraméterektől 90%-ban eltérünk a rövid ingyenes konzultációm után.

Számomra fontos hogy például könyv nyomdai árajánlatkérés esetén milyen értékesítésben gondolkozol, mik a saját szempontjaid, milyen célközönséged van, milyen eladási kampányod van stb. Ilyen tekintetben minden nyomdai árajánlatkérési folyamathoz egy kis online marketing szolgáltatásom is társul.

 


A telefonos igényfelmérő beszélgetés után emailben adom ki a nyomdai árajánlat készítő szolgáltatásom díját. Ennek elfogadása és előre utalása után 1-2 napon belül küldöm számodra az ajánlott ideális gyártási paramétereket és az egyeztetett mennyiségekre a gyártási árajánlatot.

Minden esetben részletesen összeállított ajánlat készül, mely számodra akkor is hasznos, ha ez alapján több gyártótól is szeretnél gyártási ajánlatokat bekérni.

A megrendelt szolgáltatásoddal egy kedvezmény kuponod is keletkezik,
melyet akkor tudsz felhasználni, ha a gyártást is tőlem rendeled meg.

Ideális gyártási paraméter összeállítás folyamata
a vállalkozásomban

 

Nyomdai gyártási ajánlat számítás folyamata
a vállalkozásomban
 

Az emailben megadott nyomdai gyártás-előkészítői, ezen belül a nyomdai árajánlatkészítői szolgáltatás árajánlat elfogadása után küldöm számodra válasz üzenetben a fizetési linket. Az előre utalás után indul a folyamat.

Nézzük most egy könyv esetén az ideális gyártási paraméter összeállítás megrendelt szolgáltatási folyamatot.

  • egy rövid ingyenes konzultációval indultunk
  • ott átbeszéltük hogy az általad alapban kért paraméter megvalósítható-e technikailag illetve marketing szempontok alapján mit érdemes módosítanunk
  • a szolgáltatás megrendelésed után az ideális gyártási paramétereket állítom össze és hozzá egy gyártástervezési folyamatot
  • ebben a folyamatban fontos elem hogy milyen technológiával milyen alapanyagokra készülhet majd a kész termék
  • a technológia meghatározza hogy milyen műveleti folyamatok szükségesek
  • ezek ismeretében indulhat a tényleges gyártási ajánlat számítás

Ez a folyamat hasonlóképpen zajlik akkor is, ha nagypéldányszámos könyvgyártáshoz igényelsz ideális gyártási paraméter összeállítást, de ott elengedhetetlen,  hogy a paraméterek alapján több gyártóval is egyeztessek szakmailag, hogy náluk milyen technológia korlátok vannak. Nagypéldányszámos könyvek esetén gyártási ajánlat számítást nem végzek, ott gyártókat választok szakmai szempontok alapján és abban segítelek, hogy milyen paraméterre kérj be és kitől a könyvedhez gyártási ajánlatot. Igény szerint természetesen nyomdai gyártás-előkészítőként a teljes gyártási folyamatot is koordinálom ez esetben vagy tanácsadással segítelek.

 

Nyomdai előkészítői gyakorlati tanácsadást azok számára ajánlom, akik szövegszerkesztő programokban szerkesztik a könyvüket és szeretnék megtanulni a nyomdai előírásokat és a tanultak alapján később önállóan szeretnék tördelni a könyveiket.

Az emailben megadott nyomdai előkészítői tanácsadási árajánlat elfogadása után küldöm számodra válasz üzenetben a fizetési linket. Az előre utalás után indul a folyamat.

Velük így zajlik a szakmai gyakorlati konzultáció:

  • a megrendelés után egyeztetünk, hogy telefonos, emailes vagy online segítséget igényel-e az ügyfelem egy induló időponttal
  • bekérem pdf formában a belívet ellenőrzésre, ezen azonnal látom, hogy milyen segítség szükséges számára a szövegszerkesztő program beállításaiban
  • lépésekre bontva haladunk, melyekről bekérek mindig pdf-et ellenőrzésre és akkor lépünk tovább, ha az adott feladat már rendben van
  • igény szerint részletes email feladatokban adom meg hogy mit és hogyan szükséges módosítani és ezt is ellenőrzöm
  • a végeredmény minden esetben egy nyomdakész pdf lesz
  • ezután indulunk a borító szerkesztési tanácsadással
  • kiszámoljuk a gerincméretet
  • a megrendelő által használt grafikai vagy képszerkesztő programban beállítjuk a szerkesztési alapokat
  • konzultációban pontosan végigmegyünk a beállításokon, a minőségi kigyártáshoz szükséges kép, háttér, szöveg, stb. elrendezéseken
  • amennyiben az ügyfelem által használt program nem képes nyomdakész pdf-et készíteni, a rendelt szolgáltatáshoz kötődően a végleges anyagból én készítem el archiválásra a pdf-et

A cél a tanácsadások során, hogy gyorsan, egyszerű lépésekkel haladjunk és az ügyfelemnek ne kelljen hosszú tananyagokat és szakmai szövegeket tanulmányozni ahhoz, hogy megfelelő minőségű anyagot tudjon nyomdai gyártáshoz készíteni.

Itt most a könyvekhez kötődő folyamatról írtam, de más nyomdai termékek kapcsán is igényelhető a szakmai segítség.

 

Ízelítő a referenciáimból

A teljesség igénye nélkül tekintsek meg itt néhány olyan nyomdai terméket, melynek megszületését nyomdai előkészítéssel, szerkesztéssel, tördeléssel vagy nyomdai előkészítői szakmai tanácsadással segítettem. Természetesen minden gyártást megelőzött ideális nyomdai paraméter összeállítás és nyomdai gyártási ajánlat számítás.