Évek óta ezt a webáruház ÁSZF modult használom

Webhop ÁSZF ajánlásom.


A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

Részletek

Honlapok, webáruházak, vállalatirányítási rendszerek tesztelésével évtizedek óta foglalkozom. A saját első weboldalamat a vállalkozóvá váláskor indítottam el két hét alatt a nulláról. Azóta többször megújítottam.

Sok évig a wordpress-woocommerce megoldást használtam, elégedett voltam vele. A webáruházaknál mindig sarkalatos kérdés az ÁSZF létrehozás. Ehhez a Fogyasztó Barát ÁSZF modult kezdtem el használni és azóta is jó szívvel ajánlom.

Figyelj arra, hogy blog oldalon is kötelező adatkezelés és impresszum, nálam ehhez is Fogyasztóbarát előfizetéses modul van használva, ha szeretnél előfizetést rendelni, rajtam keresztül praktikus mert az ajánlói rendszeremben ha én indítom a rendelésed náluk, akkor ingyenesen tudom vállalni a modul kitöltést is.
Ha ezt igényled, akkor kérlek add meg a számlázási adataidat, elindítom a rendelésed a fogyasztóbarát felületemen, ők automatikusan indítanak neked erről egy árajánlatküldést, ha ezt elfogadod, akkor automatikusan küldik a számlát, annak az utalása után állítom be ingyenesen az adataidat a modulban ha szeretnéd és megmutatom hogy hol mit tudsz módosítani benne.

Az ingyenes felajánlásom az általam indított modul igény esetén érvényes!

Keress meg emailben a részletekkel kapcsolatban.


 


Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."  Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél

 

Kiegészítő termékek