Ezt a számlázó programot használom, ennek a beállításában tudok neked segíteni

Ezt a blogomat annak ajánlom, aki még nem tudja milyen számlázóprogramot használjon a vállalkozás indításához és szívesen elfogad ingyenes rövid Katiötletek segítséget ebben a témában.

A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

Részletek

A Katiötletek vállalkozásom egyéni vállalkozás, 2012-ben indítottam.

Kézzel írt számlákkal indítottam, de nagyon rövid idő alatt szükségessé vált egy online számlázóprogram használata.

Több lehetőséget is megnéztem, majd a Számlázz.hu online programot választottam. Az ingyenes csomaggal indultam, de pár hét múlva elő is fizettem a legkisebb csomagjuk, mert nagyon sok praktikus funkció volt benne, ami rövidítette és pontosabbá tettem a számlázásra fordított időmet.

Most ebben a blogban szeretnék egy felajánlást tenni azoknak, akik az ajánlói linkemen keresztül regisztrálnak a Számlázz.hu rendszerébe.

Felajánlásom:

Miért jó ez nekem?

A számlázóprogram egy ajánlói rendszert dolgozott ki, elvileg valami kedvezményt kapok majd érte vagy ajándék havi díjat. A lényeg mégsem ez. Az ingyenes rövid konzultációimat nagyon sok témában igénylitek és egyre több, aki most indít vállalkozást és már az indulásnál keres segítséget. Nem a fő tevékenységem a számlázóprogramok beállítása, de ha már van benne tapasztalatom és van bennem egy jó adag karitatív véna végzett bohócdoktorként, akkor számomra természetes, hogy segítek.

Miért jó ez neked?

Pár perc alatt átlátod a rendszert és beállítod a fiódok működését. Ezután ha előfizető is leszel náluk, akkor te is küldhetsz ki ajánló linkeket, ami számodra kedvezményt fog jelenteni és ha akarsz te is tudsz segíteni másoknak.

Természetesen igényelheted a hosszabb segítségemet is, erre igényfelmérés után adom meg az árajánlatomat.


 


Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."  Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél

 

Kiegészítő termékek