Szeretettel minicsoki csokis

A terméklapon szereplő grafikával rendelhető.

Készleten levő minicsoki szavatossági ideje: 2023. június

Örülök, hogy érdeklődsz a Csoki-Gyár Katiötletes termékeim iránt.

Ezen a terméklapon a képen látható minicsoki rendelhető csokis ízben.

Raktárkészlet esetén a futár 1-3 nap alatt szállítja ki a rendelt terméket.

 


A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

Részletek

Szeretettel minicsoki csokis paraméterek:

16,7 g 1 db minicsoki, erre került az egyedi feliratos saját szerkesztésű és gyártású matricám.
Tejcsokoládé desszert alkoholos csokis krémmel. Összetevők Cukor, Kakaóvaj, Sovány tejpor, Kakaómassza, Növényi zsír (nem hidrogénezett, pálmaolaj), Sovány tejpor, Kakaópor, Emulgeálószer: szójalecitin, Aroma: természetes vaníliakivonat, Alkohol 2%. A tejcsokoládé kakaószárazanyag-tartalma legalább 30%, tejszárazanyag-tartalma legalább 18%. A termék mogyorót, tejet és szóját tartalmaz. Nyomokban tartalmazhat más dióféléket és csonthéjas gyümölcsöket és glutént.
Amennyiben egyedi szöveggel, képpel, logóval szeretnél minicsokikat rendelni, fordulj hozzám bizalommal, kérj egyedi ajánlatot.
Egyedi minicsoki rendelési igény volt már csak matrica grafika szerkesztés és tanácsadás a gyártó választáshoz, kértétek már kompletten a kész terméket.
Rendelték már tanárok a diákoknak és fordítva is egyedi rövid névvel vagy szóval, készültek céglogókkal, vicces grafikákkal, adták már üzlet megnyitóra, ballagásra, webshopok csomagban ajándékként, egy szál virággal Bocsánat felirattal, vagy Hálás vagyok szöveggel....
Szóval a felhasználási ötletek kifogyhatatlanok.
A Nyomdász Műhelyemben egyedi ABC csokikkal szavakat kellett kirakni, vagy egy kedves személynek adhatták egy szép üzenettel...
Szóval, a Katiötletek is kifogyhatatlanok....

 


Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között." 
Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél

 Kiegészítő termékek