BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! minicsoki mandulás

A terméklapon szereplő grafikával rendelhető.

Készleten levő minicsoki szavatossági ideje: 2023. szeptember

Örülök, hogy érdeklődsz a Csoki-Gyár Katiötletes termékeim iránt.

Ezen a terméklapon a képen látható minicsoki csomag rendelhető mandulás ízben 20 db minicsoki ABC betűkkel- BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! 

Raktárkészlet esetén a futár 1-3 nap alatt szállítja ki a rendelt terméket.

 


A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

Részletek

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! minicsoki mandulás paraméterek:

16,7 g 1 db minicsoki, erre kerültek az egyedi feliratos saját szerkesztésű és gyártású matricám. A BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! minicsoki csokis 20 db minicsoki ABC betűből áll.
A megadott ár díszcsomagolást nem tartalmaz. Praktikus egy közeli virágboltba bevinni a rendelt terméket, ott ráteszik egy alapra és különleged díszcsomagolást tudnak neked készíteni kis összegből.
Tejcsokoládé desszert alkoholos mandulás krémmel. Összetevők Cukor, Kakaóvaj, Sovány tejpor, Kakaómassza, Növényi zsír (nem hidrogénezett, pálmaolaj), Sovány tejpor, Kakaópor, Emulgeálószer: szójalecitin, Aroma: természetes vaníliakivonat, Alkohol 2%. A tejcsokoládé kakaószárazanyag-tartalma legalább 30%, tejszárazanyag-tartalma legalább 18%. A termék mogyorót, tejet és szóját tartalmaz. Nyomokban tartalmazhat más dióféléket és csonthéjas gyümölcsöket és glutént.
Amennyiben egyedi szöveggel, képpel, logóval szeretnél minicsokikat rendelni, fordulj hozzám bizalommal, kérj egyedi ajánlatot.
Egyedi minicsoki rendelési igény volt már csak matrica grafika szerkesztés és tanácsadás a gyártó választáshoz, kértétek már kompletten a kész terméket.
A Nyomdász Műhelyemben egyedi ABC csokikkal szavakat kellett kirakni, vagy egy kedves személynek adhatták egy szép üzenettel...
Szóval, a Katiötletek is kifogyhatatlanok....

 


Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."  Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél

 

Kiegészítő termékek