Puhatáblás könyv: Ritocska Rokken: Sugaville című könyv

A terméklapon a könyvgyártás referencia munkámról olvashattok.

A könyv a szerzőtől megrendelhető: ITT


A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

Részletek

Rita könyvének elkészülését nyomdai előkészítéssel és gyártással segítettem.

A Szerzői könyvkiadás klub csoportomban pályázaton nyerte meg a könyve gyártását, erről itt írt.

 

Idézek a visszajelzéséből:

"Üdvözlöm a Csoporttagokat! Engedjétek meg, hogy megosszam ezt most Veletek. Ma fantasztikus dolog történt velem! Szabó Katalin - Katiötletek Nyomdai Ötletgyár - Minden, ami könyv Kati ma teljesítette egy régi nagy álmomat. Egész pontosan azt, hogy megjelenjen az egyik történetem nyomtatásban. Úgy képzeljétek el, hogy 27-28 éve írom a sztorikat, de nem volt bennem elég kurázsi a megjelentetéshez. Úgyhogy, amikor Szabó Kati felhívására jelentkeztem, az nekem már nagy lépés volt (hiszen minden viszonylagos). Az pedig, hogy ő engem választott óriási öröm és megtiszteltetés is, amit tényleg nem tudok elégszer megköszönni. Egy szó, mint száz most itt van ez a néhány kötet, és minden vágyam az lett, hogy ne “csak” ennyi legyen.
Nekem a kézirat és a borító még nem volt nyomdakész, ehhez is nagyon pontos, értelmes és hasznos segítséget kaptam Katitól. Csodás vele dolgozni, jó szívvel ajánlom őt. Nagyon rugalmas, segítőkész és türelmes. Én a jövőben csak hozzá fordulok majd. Köszönöm!"

 

A könyv regény típusú könyv paraméterekkel készült, puhatáblás, ragasztókötött kivitelben.

Termékképként készítettem a végleges borítóról egy mockup képet és feltettem Rita saját fotóját is, amivel visszajelzett a csoportban.


 


Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."  Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél

 

Kiegészítő termékek