Szabó Katalin:  A maximalista vállalkozó nő nehézségei 10 pontban (PDF) - Katiötletes példák és gyakorlati tippek
Szabó Katalin: A maximalista vállalkozó nő nehézségei 10 pontban (PDF) - Katiötletes példák és gyakorlati tippek
4 300 Ft

Szabó Katalin: A maximalista vállalkozó nő nehézségei 10 pontban (PDF) - Katiötletes példák és gyakorlati tippek

Ezen a terméklapon Szabó Katalin: A maximalista vállalkozó nő nehézségei 10 pontban (PDF) - Katiötletes példák és gyakorlati tippek letölthető anyagra adható le rendelés bankkártyás fizetéssel.

Ajánlom azoknak, akik már vettek részt nálam online marketing konzultáción vagy akik a cím alapján kezdő vállalkozóként magukra ismertek.

 

Megrendelés után a vásárlói fiókodból tudod letölteni a pdf anyagot. Ez a websop rendszer nem küldi ki automatikusan emailben a vásárlás után.


A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

Szerző
Szabó Katalin (Katiötletek)
Típus
Letölthető pdf
4 300 Ft
Részletek

Ebben az anyagban (22 A/4-es oldal) saját tapasztalatokat osztok meg veletek, melyeket a vállalkozásom kezdetén magam is megéltem és 100%-ban saját gyakorlatias azonnal használható tippeket, melyek nekem segítettek maximalista vállalkozó nőként más megközelítésből tekinteni erre a tulajdonságomra.

Bónuszként összeállítottam egy tesztet a pdf végére, mellyel még a pdf olvasása előtt érdemes pontozni magad, majd a pdf olvasása után és utánkövetésként 3 héttel a pdf olvasás után, amikor már a gyakorlati tippjeimet is használod.

 

Nekem megkönnyítették ezek a módszerek, gondolkodásmódok a vállalkozói létemet, miért ne segítenék ezzel nektek is?

 

Az összeállításom a saját tapasztalataimra épül, hozok benne saját példákat is természetesen. Amennyiben magadra ismertél bármely pontnál az nem csak a véletlen műve. Hiszem azt, hogy ha nőként bármikor is megfogalmazzuk, hogy miben vagyunk maximalisták, az abban is segít, hogy ezt hogyan használjuk fel arra, hogy egyszerűbb, tudatosabb, gördülékenyebb marketinget alakítsunk ki. A felismerés arra is jó, hogy lássuk hol tudunk ebből engedni, úgy hogy komfortos maradjon nekünk.

 

Tarts velem!

A pdf-ben levő saját profil fotóim nem használhatók fel más felületeken, kizárólag a letölthető anyag tartalmi illusztrálását segítik.

 

Fontos!

22 oldalas anyagot készítettem, színes borítókkal illusztrálva, a kész anyagból látványképet készítve A/4 méretben.

Klasszikus tördelési beállításokat használtam standard betűméretekkel, illusztrációkkal.

Szándékosan nem A/5 méretet választottam, bár így minimum dupla termedelmű lett volna. 

Szándékosan nem használtam nagyobb margókat,szellősebb tördelést, nagyobb fotókat, pedig így 120 oldal körül lett volna a terjedelme.

Mindenképpen szerettem volna megmutatni, hogy egyszerűen fogalmazva, körítések nélkül, gyakorlati tippekkel, saját vonatkozással is ugyanolyan hatékony anyagot tudtam összeállítani, mintha teljes könyv formátummál és terjedelemmé növeltem volna.

 

Szeretem a gyors, praktikus megoldásokat, így mûködök jól és hatékonyan a saját vállalkozásomban és a mentor programomban is.

 

 

Ha nem vagy benne biztos, hogy neked szól ez a letölthető anyag, foglalj hozzám időpontot, beszélgessünk erről a témáról.


 


Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között." 
Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél

 Adatok
Szerző:
Szabó Katalin (Katiötletek)
Cím:
A maximalista vállalkozó nő nehézségei 10 pontban (PDF) - Katiötletes példák és gyakorlati tippek
Kivitel:
Letölthető pdf
Kiegészítő termékek