Friss Katiötletek
Katiötletek

Adjunk a családunknak saját recepteket ajándékba például falinaptáron

Adjunk a családunknak saját recepteket ajándékba például falinaptáron

Mutatok nektek egy nagyon egyszerű ajándékötletet. Emlékszem a békési nagymamám konyhájára, ahol minden reggel mindegyikőnknek a kedvenceit készítette el.

Mutatok nektek egy nagyon egyszerű ajándékötletet.

Emlékszem a békési nagymamám konyhájára, ahol minden reggel mindegyikőnknek a kedvenceit készítette el.

Én is szeretek főzni, sütni és bár nem művészi kinézetűek a kész sütijeim és ebédjeim, de finomak. Néha kattintok a mobillal, ahogy sikerül alapon, ezek sem fotószalonban készült képek, de valóságosak.

Nagyon egyszerű ajándékötlet, ha a családtagjaitoknak ilyen saját ételfotóval ellátott naptárt készítetek.

Egyrészt azonnal visszahozza az ízélményeket, és az ízélmények visszahozzák a boldog családi pillanatokat, amikor egy asztalnál volt a család és csak élvezték egymás társaságát.

A falinaptár mellé természetesen kinyomtatva vagy online elküldhetők a naptáron látott ételek receptjei is, vagy akár egy egyedi receptfüzet is adható mellé, amibe a sajátjait is beleírhatja.

A naptarletotles.hu oldalon privát célra ingyenesen tudtok nagyon gyorsan saját falinaptárt, kártyanaptárt generálni saját fotókból. A blog képen is ebből látjátok az A/4-es falinaptár sablonjukat.

Ha nyomdai minőségben szeretnétek ilyen naptárt vagy más naptár típust, ami egyedi szerkesztést igényel, forduljatok hozzám bizalommal!

 


Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között." 
Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél