Friss Katiötletek
Katiötletek

Milyen szakemberek dolgoznak a Katiötletek vállalkozásomban?

Milyen szakemberek dolgoznak a Katiötletek vállalkozásomban?

Az új ügyfeleim gyakran kérdezik tőlem, hogy milyen szakembereket foglalkoztatok.

Miért merül fel ez a kérdés bennük?

Szeretnék tudni, hogy az egyeztetéseink után a megrendelt grafikát ki fogja szerkeszteni, a honlapot ki építi fel, ki írj a marketing poszt szövegeket... stb. Jogos a kérdés.

Gyors és egyszerű a válaszom.

Egyéni vállalkozóként dolgozom, ezeket a munkákat nem adom ki másnak. Csak olyan munkákat vállallok, amit magam végzek el.

Ez a válaszom mindig nagyon jó visszajelzéseket eredményez. A hozzám fordulók velem szeretnének dolgozni, látják a munkáimat és bennem bíznak.

Miért nem adom ki a felvállalt munkákat más szakembereknek? Miért nem vállalok még több munkát, amit még több szakembernek adok ki elvégzésre?

Egyszerű a válaszom...

A szakmámat szeretem, az egyéni vállalkozásom alapja nem az üzletszerzés, nem a meglevő és új ügyfélkör maximális kiszolgálása a saját szakterületemen belül.

Nem tervezek 2-50 fős céget építeni, megfelelő számomra, ha magamnak teremtem meg a munkámmal, a szakmámmal a saját bevételeimet.

Miért fontos erről írni?

Rendszeresen kapok üzeneteket, akik ajánlják a saját szolgáltatásukat és szívesen dolgoznának velem. Nagyon megtisztelő! Számukra abban tudok segíteni, hogy bizonyos csoportjaimban bemutatkozási lehetőséget adok nekik vagy egy szakmai tanácsadással segítem őket, hogyan tudnak egyéni vállalkozást indítani, ami munkát is hoz számukra.

Fordulj hozzám bizalommal!

 


Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között." 
Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél