Kreatív napindító Katiötletek marketing tippek és megoldások kezdőknek - Online Katiötletek (4300 Ft)

Ezen a terméklapon a Kreatív napindító Katiötletek marketing tippek és megoldások kezdőknek online Katiötleteket rendelheted meg.

Ez a Katiötlet bankkártyás fizetéssel rendelhető meg. A megrendelés után 1-3 munkanapon belül emailben kapod meg az online.katiotletek.hu oldalamhoz a belépési adatokat és ott a tanfolyami formában elérhető tartalmat.

MEGRENDELÉS

 


A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

Részletek

A termék megvásárlásával elfogadod, hogy a megrendelt Online Katiötletek virtuális termék az online.katiotletek.hu portál üzemeltetésig érhető el a számodra.

 

A tudásanyagot szerzői jogok védik. Összeállítója: Szabó Katalin ev. Személyes használatra állítottam össze a webshop vásárlóimnak.
A tartalom másolása, nyomtatása nem engedélyezett, a tartalom kizárólag privát, otthoni online felhasználásra engedélyezett.
A megrendeléssel elfogadod, hogy az online.katiotletek.hu zárt tanfolyami felületen férhetsz hozzá a megrendelt anyaghoz emailben kapott belépési adatokkal. A belépés után kötelező jelszót változtatni. Ezen a tanfolyami felületen a belépéssel kizárólag a saját megrendelt tanfolyaidhoz férhetsz hozzá a termékleírásban szereplő ideig. Az adataidat az adatkezelési szabályzat szerint kezeljük.


 


Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."  Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél

 

Kiegészítő termékek