Így készültek Noémi Évhangoló naplói

A Katiötletek Nyomdai Ötletgyárban készült termékeket nyomdai szempontból mutatom be. Olvasd a blogomat erről a termékről:

A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

Részletek

Noémi az Évhangoló című termékét ebben az évben nyomtatott formában képzelte el.

Nyomdai előkészítőként gyártási paraméter javaslatokat tettem és nyomdai előkészítői tanácsadással segítettem a szerkesztési munkákat.

Fantasztikus egyedi grafikákkal színesített napló született többféle borítóval.

A marketinghez egyedi mockup képeket is készítettünk, ajánlom a figyelmetekben az igényesen összeállított landing page oldalukat.

Megtisztelő, hogy a gyártást is rám bízták.

A fémiker spirálozott naplók A/5 méretben gazdaságosan gyárthatók. A terjedelemet és a spirál méretet is összehangoltuk.

A blogképhez a kedvenc Évhangoló borító grafikát választottam.

Van valami különleges, nőies ezekben a grafikákban. Javasoltam, hogy a napló beloldalain is több tematikus rajzot készítsenek.

Könnyen, gyorsan dolgoztunk együtt. Az alap elképzelést finomítottuk nyomdai előírások szerint.

Nyomdai vállalkozóként mindig ez az alap szempont nálam. Többszempontból nézem át a gyártásra szánt anyagot és teszek javaslatokat arra, hogy nyomdailag minőségi terméket tudjunk gyártani.

Örülök, hogy együtt dolgozhattunk!

 

 

A napló Noémi weboldalán vásárolható meg.


 


Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."  Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél

 

Kiegészítő termékek