Webshop szerda - Webáruház készítés alapok - 60 perces gyakorlati foglalkozás Zoom-on
Webshop szerda - Webáruház készítés alapok - 60 perces gyakorlati foglalkozás Zoom-on
5 000 Ft

Webshop szerda - Webáruház készítés alapok - 60 perces gyakorlati foglalkozás Zoom-on

Kiscsoportos gyakorlati foglalkozás Zoom-on. Minimum 1, maximum 10 résztvevő esetén indul el az online óra. Emailben foglak tájékoztatni a részletekről.

Ha szerda, akkor WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS!

A terméklapon válassz időpontot!

Ez a szolgáltatásom bankkártyás fizetési móddal rendelhető.

Kérlek a megjegyzés rovatba írj be webáruház készítéshez kötődő kérdéseket, melyekre mindenképpen választ vársz az online óra keretében.

A csatlakozási linket emailben küldöm el az online foglalkozás kezdete előtt egy órával.

Az UNAS webáruház készítő felülettel ismerkedünk, minden résztvevő azonnal tud indítani egy teszt webshopot, az alapokat tekintjük át, együtt készítünk el bannereket és alap beállításokat és minden felmerülő kérdésedet megválaszolom képernyőmegosztással.

Általam használt kitapasztalt jól működő megoldásokat mutatok be, mellyel gyorsan egyszerűen fogsz tudni saját webáruházat készíteni és üzemeltetni.

Tarts velem!


A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

5 000 Ft
Részletek

Mi szükséges a részvételhez?

Számítógép vagy laptop, internet és természetesen a kreatív időd, amikor koncentráltan webáruház készítéssel foglalkozunk és a hozzá kapcsolódó ÁSZF és adatkezelés beállítással.

Dönthetsz úgy, hogy csak jegyzetelsz és nem csinálod velünk együtt, így is nagyon hasznos lesz számodra.

Interaktív egy órára számíthatsz, mely megadja az alapokat számodra, hogy magabiztosan önállóan is saját webshopot indíts.

 

Ha szerda, akkor WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS!

Tudod, a Katötletek kifogyhatatlanok!

 

Gyakori kérdések:

Valóban 1 fő esetén is megtartom az órát? - Egy fő esetén ez egyéni konzultációnak minősülne, de mivel a fix időpontokhoz igazodik a megrendelőm, köszönetképpen megkapja csoportos óra áron ezt az alkalmat.


 


Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."  Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél

 

Hozzászólás
Itt írhatsz a termékkel kapcsolatban hozzászólást.