teszt

Mottóm:
“Csak figyelni kell és megtalálnak a fontos dolgok.
Emberek akikkel találkoznom kell,
feladatok, amiket el kell végeznem,
helyszínek és időpontok a megfelelő pillanatban.
Izgalmas és érdekes a világ!”

 

Kedves Látogató!

Megtisztelő, hogy érdeklődsz a tevékenységem iránt.

Nyomdai gyártás-előkészítő vállalkozó vagyok, fő tevékenységem a kispéldányszámos könyvek nyomdai előkészítése, gyártása és a hozzá kapcsolódó könyvmarketing.

Rendszeresen indítok kispéldányszámos névjegy, könyvjelző, könyv akciós gyártásokat, melyekhez nyomdai előkészítői tanácsadás igénybevétele után tudsz csatlakozni.

Több évtizede ebben a szakmában dolgozom. Fordulj hozzám bizalommal nyomdai kérdésekkel, kérj időpontot emailben nyomdai tanácsadásra.

Online marketinggel több mint 15 éve foglalkozom. Főképpen kezdők számára adok gyakorlati tanácsokat a saját facebook és instagram oldaluk beállítására, posztok készítésére, a weboldaluk módosítására. A cél az, hogy egyszerű módszerekkel változatos posztokat készítsünk, melyek egyértelműen megjelenítik a látogatók számára a saját tevékenységedet.

A Katiötletek Nyomdai Ötletgyár elnevezést az ügyfeleimtől kaptam, melyért nagyon hálás vagyok. A vállalkozásom indításakor a blogjaimat nyomdai úton megvalósítható ötletekről írtam. Ezt a tevékenységet sokan igénylik, mely főleg akkor hatékony, ha tudod, hogy mennyi összegből és milyen célra szeretnél egyedi nyomdai úton megvalósítható termékeket/ajándékokat készíteni.

Fordulj hozzám bizalommal!

Érdemes feliratkozni a hírleveleimre a főoldalamon és rendszeresen küldöm az induló nyomdai akciókról és a friss Katiötletekről a híreket.

Ha kérdésed van nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban, akkor foglalj időpontot szakmai konzultációra ITT.

Üdvözlettel: Kati

Kapcsolatfelvétel

Szabó Katalin  ev.
Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár
"A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."

 


Fordulj hozzám bizalommal!
Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár
"A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."