KatiötletekBlog

Nekem ez a számlázóprogram vált be

Katiötletek
2021.05.03 09:21
Nekem ez a számlázóprogram vált be

A számlázóprogramok online használata ma már elengedhetetlen egy vállalkozás életében. A saját tapasztalataimat osztom most meg veletek ebben a blogban.

A vállalkozásom kezdetén 2012 őszén kézi számlatömbbel dolgoztam. Ezzel párhuzamosan az akkori plusz munkahelyeken asztali gépre telepített számlázóprogramokat használtunk. A vállalkozásom fejlődése rövid idő alatt megkövetelte, hogy online számlázásra térjek át. Sokat voltam úton és fontos volt, hogy a számlázóprogram mobilon, otthoni gépen és az irodai gépen is elérhető legyen.

A szamlazz.hu online számlázó program mellett döntöttem. Először csak az ingyenes verziót használtam, majd fontos lett, hogy a start csomagra előfizessek. Apró kényelmi funkciókkal volt több, mint az ingyenes verzió, de gyorsabbá és pontosabbá tette a számlázást.

Ha például csak 1-2 könyves szerző vagy és kispéldányszámban vásárolnak tőled, akkor az ingyenes szamlazz.hu verzió is tökéletes lehet. 

Nagyon egyszerűen, gyorsan be lehet állítani a NAV összekötést, meg tudod adni a könyvelőddel is a kapcsolatot és pár apró beállítás után készülhet az első számla.

Az ügyfeleimet számlázóprogram beállítással is szoktam segíteni. Az alapelv nálam, hogy ilyenkor NEM lépek be a saját rendszerükbe, de online, telefonos konzultációval vagy esetleg képernyőmentésekkel segítem őket. Így is fél-1 óra alatt minden szükséges részt beállítunk rajta és az első számlát is ellenőrizzük.

Mindig javaslom, hogy mindenki a saját könyvelőjével is egyeztessen erről, ne később derüljön ki, hogy a könyvelés miatt esetleg van egy-két adat, amit rá kell vezetni a számlákra.

Szólj, ha ilyen  irányú segítséget kérsz. 

 

Érdemes feliratkozni a hírleveleimre és rendszeresen küldöm az induló nyomdai akciókról és a friss Katiötletekről a híreket.

Üdvözlettel:

Kati

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár
"A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."
Telefonszám:+36 70 535 1726
Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing