Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."
Szakmai tanácsadás Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing témákban

A Katiötletek vállalkozásom szeptember 1-től újKATA-s adózási formában folytatja a tevékenységét, melynek keretében kizárólag magánszemély adatokkal leadott megrendeléseket fogad.

Hogyan dekorálható ki a nyomatlan keménytáblás könyv termékem borítója?

A Nyomatlan keménytáblás könyv termékemet jellemzően azok a vásárlók választják, akik egyedi ajándékot szeretnének készíteni könyv formában.  Hogyan dekorálható ki a nyomatlan keménytáblás könyv termékem borítója? Olvasd tovább a blogot erről...


A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Ez a termékem saját gyártású, fóliázott borítós, így a dekoráláshoz színes ceruza nem használható.

Dekorálható matricával, lakkmarkerrel, hagyható nyomatlanul, eredeti állapotban és készíthető rá egyedi burkoló horgolva, nyomatva.... és más kézműves technikával.

Ha különleges megoldásra vágysz, de nincsenek hozzá eszközeid, érdemes közeli virágboltba betérni, ahol különleges dekor elemeket tudnak rátenni, én ezt többnyire a virágosra bízom, maximum az irányt szabom meg, színt és anyagot például.

Mi az előnye az ilyen ajándék terméknek?

A visszajelzések alapján elsősorban a dekorálhatósága. Sokan adják üres belívvel, csak borító dekorálással, mások kézzel írnak bele verseket, üzeneteket, rajzolnak bele, ezzel készítve egyedi személyre szóló könyvet.

A termékem a webshopomban rendelhető meg.

 


 


Érdemes feliratkozni a hírleveleimre a főoldalamon és rendszeresen küldöm az induló nyomdai akciókról és a friss Katiötletekről a híreket.

Ha kérdésed van nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban, akkor foglalj időpontot szakmai konzultációra ITT.

Üdvözlettel:

Kati

Szabó Katalin  ev.
nyomdai gyártás-előkészítő
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár
"A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."
A Katiötletek vállalkozásom szeptember 1-től újKATA-s adózási formában folytatja a tevékenységét, melynek keretében kizárólag magánszemély adatokkal leadott megrendeléseket fogad.