Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."
Szakmai tanácsadás Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing témákban

A Katiötletek vállalkozásom szeptember 1-től újKATA-s adózási formában folytatja a tevékenységét, melynek keretében kizárólag magánszemély adatokkal leadott megrendeléseket fogad.

Puhatáblás könyv: Chris K. Taylor: Azt_Hitted.me című könyv

A terméklapon a könyvgyártás referencia munkámról olvashattok.

Ha szereted a fanyar humort sok fordulattal, akkor ennek a könyvnek az olvasása kellemes kikapcsolódás fog jelenteni.


A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

Részletek

Chris a belív és borító tördeléshez, szerkesztéshez kért nyomdai előkészítői tanácsadást.

A könyv méretét a regény típusú könyvgyártás akcióimhoz igazítottuk. Nagyon szép kivitelű puhatáblás könyv készült belelőle! Idézek a visszajelzéséből:

"A nyomdai munkákban való segítséget, támogatást és előkészítést pedig ennek a területnek a szakértőjétől Katiötletek Nyomdai Ötletgyár-tól kaptam, aki egy pótolhatatlan láncszem volt az ötletem és a megvalósítás között; amit ezúton is nagyon köszönök!"

 

"Katiötletek szempontból való visszajelzésem:

Nagyon tetszett az az egész folyamatban, hogy láthattam, mivel is jár egy ilyen munkád kivitelezése és örültem, hogy végig folyamatosan tájékoztattál, sőt ha kellett fel is hívtál, hogy tovább tudj lépni vele. Azt is jónak gondolom, hogy minden lépésben egyeztettél velem és nagyon sok tanácsot adtál a nyomdai éleslátásoddal és az esztétikai érzékeddel, hogy hogyan lehetne jobb és szebb a könyvem; szerintem ez bárkinek fontos lehet, aki első könyvet készíttet és még sosem csinált ilyet korábban. Ráadásul a könyv sorsát folyamatosan a szíveden hordtad, én legalábbis ezt éreztem végig!
Összességében nagyon örültem, hogy a Katiötletekkel dolgozhattam együtt, hogy a könyv megvalósuljon és a jövőben is téged foglak választani"

A könyv VA/5 méretben készült, 250 oldal+borító terjedelemmel, puhatáblás, ragasztókötött kivitelben.


 


Érdemes feliratkozni a hírleveleimre a főoldalamon és rendszeresen küldöm az induló nyomdai akciókról és a friss Katiötletekről a híreket.

Ha kérdésed van nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban, akkor foglalj időpontot szakmai konzultációra ITT.

Üdvözlettel:

Kati

Szabó Katalin  ev.
nyomdai gyártás-előkészítő
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár
"A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."
A Katiötletek vállalkozásom szeptember 1-től újKATA-s adózási formában folytatja a tevékenységét, melynek keretében kizárólag magánszemély adatokkal leadott megrendeléseket fogad.
Kiegészítő termékek