Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."
Szakmai tanácsadás Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing témákban

A Katiötletek vállalkozásom szeptember 1-től újKATA-s adózási formában folytatja a tevékenységét, melynek keretében kizárólag magánszemély adatokkal leadott megrendeléseket fogad.

Nyomdai előkészítés

Kedves Látogató!

Szabó Katalin vagyok, nyomdai előkészítő, a Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár megálmodója. Több mint 25 éve foglalkozom nyomdai előkészítéssel.
Állományokat ellenőrzök, szakmai tanácsokkal segítem a szerkesztők munkáját a minőségi kigyártáshoz szükséges nyomdakész anyag elkészítéséhez, igény szerint szerkesztéseket végzek, könyv belívet tördelelek, könyvborítókat szerkesztek és más nyomdai termékeket.
A munkám kiemelt része az ideális gyártási paraméterek összeállítása, gyártási technológia választás, gyártási folyamat összeállítás és ezek alapján kispéldányszámos termékekre gyártási kalkuláció készítése.

Igény szerint tanácsadás keretében segítem a gyártó választásokat, megválaszolom a szakmai kérdéseket.

Szerzői könyvkiadással évtizedek óta foglalkozom. A szerzőkkel a közös munkánk egy konzultációval indul, ahol felmérem az igényeket, átbeszéljük a könyvmarketing szempontokat, az értékesítési folyamatokat és ehhez igazítom az ajánlott gyártási paramétereket. A cél, hogy minőségi termék készüljön jó áron és a szerzők könyvszerkesztéssel, könyvkiadással kapcsolatos kérdéseire válaszokat adjak. A konzultációk gyakorlatiasak, gyorsan, de a szerzők igényelt ritmusában haladunk.

Az alábbiakban ízelítőt láthattok azokból a termékekből, melyek megjelenését nyomdai előkészítéssel és/vagy szakmai tanácsadással segítettem.

Egyedi kérdéssel, egyedi igényekkel kérlek írj a kapcsolat űrlapon.

Regisztráció/Belépés után megtekinthető Katiötletek hasznos nyomdai előkészítői tudásanyagok

Regisztrációhoz/Belépéshez kattints IDE.

Ha nem vagy biztos, hogy számodra ez hasznos lehet, kérdezz tőlem, foglalj időpontot rövid ingyenes konzultációra vagy írj üzenetet a kérdéseiddel.

Letölthető Katiötletek hasznos nyomdai előkészítői tudásanyagok

Ha nem vagy biztos, hogy számodra ez hasznos lehet, kérdezz tőlem, foglalj időpontot rövid ingyenes konzultációra vagy írj üzenetet a kérdéseiddel.