Szűrés
Típus

Nyomdai előkészítés

Kedves Látogató! Szabó Katalin vagyok, nyomdai előkészítő, a Katiötletek Nyomdai Ötletgyár megálmodója. Több mint 25 éve foglalkozom nyomdai előkészítéssel.
Állományokat ellenőrzök, szakmai tanácsokkal segítem a szerkesztők munkáját a minőségi kigyártáshoz szükséges nyomdakész anyag elkészítéséhez, igény szerint szerkesztéseket végzek, könyv belívet tördelelek, könyvborítókat szerkesztek és más nyomdai termékeket.
A munkám kiemelt része az ideális gyártási paraméterek összeállítása, gyártási technológia választás, gyártási folyamat összeállítás és ezek alapján kispéldányszámos termékekre gyártási kalkuláció készítése.

Igény szerint tanácsadás keretében segítem a gyártó választásokat, megválaszolom a szakmai kérdéseket.

Szerzői könyvkiadással évtizedek óta foglalkozom. A szerzőkkel a közös munkánk egy konzultációval indul, ahol felmérem az igényeket, átbeszéljük a könyvmarketing szempontokat, az értékesítési folyamatokat és ehhez igazítom az ajánlott gyártási paramétereket. A cél, hogy minőségi termék készüljön jó áron és a szerzők könyvszerkesztéssel, könyvkiadással kapcsolatos kérdéseire válaszokat adjak. A konzultációk gyakorlatiasak, gyorsan, de a szerzők igényelt ritmusában haladunk.

Az alábbiakban néhány ehhez kapcsolódó szolgáltatásomat láthatod, mely webshop rendszerben is megrendelhető. Egyedi kérdéssel, egyedi igényekkel kérlek írj a kapcsolat űrlapon.