Mire figyelj névjegykártya szerkesztésnél? - Katiötletek - Letölthető pdf

Hasznos nyomdai előkészítői tudásanyag kezdő szerkesztőknek letölthető pdf formában szakmai konzultáció helyett!

A megvásárolt tudásanyag a regisztrált fiókodból tölthető le.


A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

2 500 Ft
A vásárlás után járó levásárolható pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 13 Ft
Részletek

Kinek ajánlom ezt a rövid tudásanyagomat?

 

  • Azok számára, akik nem rendelkeznek nyomdai/grafikai előképzettséggel, de kezelnek grafikai programokat és szeretnének tanulni a tipikus hibákból.
  • Azok számára, akik már alapszinten kezelnek grafikai programokat, de nem biztosan abban, hogy mire ügyeljenek a szerkesztésnél.
  • Azok számára, akik szeretnék tudni, hogy hogyan NE szerkesszenek névjegykártyát.
  • Azok számára, akik szeretnék tudni, hogy hogyan szerkesszenek névjegykártyát.

A tudásanyagot szerkesztés közben érdemes használni. Javasolt ez alapján a meglevő szerkesztést finomítani, így rövid alatt nyomdakész állományod lehet.

Ha nem vagy biztos abban, hogy ez számodra hasznos lehet, akkor javaslom, hogy emailben küldd el a nyomdakész pdf anyagodat ellenőrzésre. Az alapján tudom megmondani, hogy számodra hasznos-e ez a tudásanyag.


A tudásanyagot szerzői jogok védik. Összeállítója: Szabó Katalin nyomdai gyártás-előkészítő. Személyes használatra állítottam össze a webshop vásárlóimnak. A tartalom másolása, a letöltött pdf felhasználása kizárólag privát, otthoni felhasználásra engedélyezett. Nem tölthető fel online felületekre sem részben sem egészben.


 


Érdemes feliratkozni a hírleveleimre a főoldalamon és rendszeresen küldöm az induló nyomdai akciókról és a friss Katiötletekről a híreket.

Ha kérdésed van nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban, akkor foglalj időpontot szakmai konzultációra ITT.

Üdvözlettel:

Kati

Szabó Katalin  ev.
nyomdai gyártás-előkészítő
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár
"A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."
A Katiötletek vállalkozásom szeptember 1-től újKATA-s adózási formában folytatja a tevékenységét, melynek keretében kizárólag magánszemély adatokkal leadott megrendeléseket fogad.
Kiegészítő termékek