Májusi munkáim - KatiötletekBlog

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a május hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz az online marketingen volt, de nagyon szép könyvek, meghívók, kültéri táblák, szóróanyagok is készültek.


A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

Részletek

A teljesség igénye nélkül olvashattok most néhány munkámról, mellyel május hónapban foglalkoztam.

Ági az újabb könyvével keresett meg. A könyv belívét újra formáztam, finomítottam, a minőségi kigyártás érdekében, készítettem borító terveket és a jóváhagyások után elindítottam a gyártást is.

 

A belívbe fotókat és grafikákat helyeztünk el, melyek jól illeszkednek a történetekhez.

Icával online marketing területen dolgoztunk együtt, most a hírlevél alapbeállításra fókuszáltunk.

Erika ismét rám bízta a ballagó osztálynak a meghívó szerkesztését és gyártását. Volt egy határozott elképzelése a grafikához, ehhez kerestünk képeket. Náluk a grafikának mindig üzenete van a ballagók számára is.

Brigi a sokadik utángyártást rendelte meg az egyik könyvéből, fantasztikus munkája van, ajánlom a figyelmetekbe. Profi és amatőr sportolóknak összeállított mentális tréningje különleges!

Anna vállalkozását online marketing tanácsadással segítettem, ebben a hónapban számára ajánlottam fel egy bónuszt, melynek keretében posztképeket szerkesztettem számára és egyedi szövegekkel tettem közzé, amit jól használhat majd a későbbiekben is.

Gabinak szóróanyagok készültek, Iminek kültéri táblák.

Természetesen ebben a hónapban népszerűek voltak az egyedi ajándékok készítéséhez vásárolt nyomatlan keménytáblás könyveim és a webshopok körében népszerű Törékeny csomag feliratú matricáim.

 

A hosszútávú online marketing megbízásaim keretében az ügyfeleimnek időzített posztokat készítettem a facebook és instagram felületeikre, aktivizáló posztokat a facebook csoportokba, miniblogokat a honlapjukra és új hírleveleket termékajánlókkal és aktuális információkkal.

 

Szeretek a munkám minden részével foglalkozni, mindegyik munka és mindegyik ügyfél másért különleges.

 

Ha ebben a hónapban egyet kiemelhetek, akkor most Erika ballagási meghívóját emelném ki, amit a Tabán sulinak készítettünk. A grafikán megjelenő sakk király és királynő üzenete miatt. Pedagógusokkal együtt dolgozni plusz látásmódot ad nekem is, sokat tanulok tőlük. 

 


 


Érdemes feliratkozni a hírleveleimre a főoldalamon és rendszeresen küldöm az induló nyomdai akciókról és a friss Katiötletekről a híreket.

Ha kérdésed van nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban, akkor foglalj időpontot szakmai konzultációra ITT.

Üdvözlettel:

Kati

Szabó Katalin  ev.
nyomdai gyártás-előkészítő, online marketing szakember
Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár
"A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."
A Katiötletek vállalkozásom szeptember 1-től újKATA-s adózási formában folytatja a tevékenységét, melynek keretében kizárólag magánszemély adatokkal leadott megrendeléseket fogad.
Adatok
Ötlettár:
Betekintő
Kiegészítő termékek