Májusi munkáim - KatiötletekBlog

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a május hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz az online marketingen volt, de nagyon szép könyvek, meghívók, kültéri táblák, szóróanyagok is készültek.


A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

Részletek

A teljesség igénye nélkül olvashattok most néhány munkámról, mellyel május hónapban foglalkoztam.

Ági az újabb könyvével keresett meg. A könyv belívét újra formáztam, finomítottam, a minőségi kigyártás érdekében, készítettem borító terveket és a jóváhagyások után elindítottam a gyártást is.

 

A belívbe fotókat és grafikákat helyeztünk el, melyek jól illeszkednek a történetekhez.

Icával online marketing területen dolgoztunk együtt, most a hírlevél alapbeállításra fókuszáltunk.

Erika ismét rám bízta a ballagó osztálynak a meghívó szerkesztését és gyártását. Volt egy határozott elképzelése a grafikához, ehhez kerestünk képeket. Náluk a grafikának mindig üzenete van a ballagók számára is.

Brigi a sokadik utángyártást rendelte meg az egyik könyvéből, fantasztikus munkája van, ajánlom a figyelmetekbe. Profi és amatőr sportolóknak összeállított mentális tréningje különleges!

Anna vállalkozását online marketing tanácsadással segítettem, ebben a hónapban számára ajánlottam fel egy bónuszt, melynek keretében posztképeket szerkesztettem számára és egyedi szövegekkel tettem közzé, amit jól használhat majd a későbbiekben is.

Gabinak szóróanyagok készültek, Iminek kültéri táblák.

Természetesen ebben a hónapban népszerűek voltak az egyedi ajándékok készítéséhez vásárolt nyomatlan keménytáblás könyveim és a webshopok körében népszerű Törékeny csomag feliratú matricáim.

 

A hosszútávú online marketing megbízásaim keretében az ügyfeleimnek időzített posztokat készítettem a facebook és instagram felületeikre, aktivizáló posztokat a facebook csoportokba, miniblogokat a honlapjukra és új hírleveleket termékajánlókkal és aktuális információkkal.

 

Szeretek a munkám minden részével foglalkozni, mindegyik munka és mindegyik ügyfél másért különleges.

 

Ha ebben a hónapban egyet kiemelhetek, akkor most Erika ballagási meghívóját emelném ki, amit a Tabán sulinak készítettünk. A grafikán megjelenő sakk király és királynő üzenete miatt. Pedagógusokkal együtt dolgozni plusz látásmódot ad nekem is, sokat tanulok tőlük. 

 


 


Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."  Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél

 

Adatok
KatiötletekBlog témák:
Betekintő
Katiötletek ajánlás