Kötelező-e lektorálás szerzői könyvkiadásnál?

Minden könyv kiadásnál felmerül a kérdés: Kötelező-e lektorálás szerzői könyvkiadásnál?

Nyomdai előkészítőként számomra a legfontosabb, hogy nyomdai előírások szerint készüljön a könyv belív és borító állománya. A tartalmi rész ellenőrzése nem tartozik a nyomdai előkészítéshez.

Megoszlanak a vélemények. Erre a kérdésre más választ kapsz tördelőtől, illusztrátortól, lektortól, szerzőtől, kiadótól. Nem egyszerű eldöntened, hogy erre szükséged van-e.

A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

Részletek

Többször beszéltettünk már erről a Szerzői könyvkiadás klub facebook csoportomban is. Most első körben javaslom, hogy ide csatlakozz be és olvasd el ebben a témában az ajánlott blogokat és kommenteket.

Kérdezhetsz tőlem is. Javaslom, hogy foglalj időpontot elsőként a rövid ingyenes szakmai konzultációra és ott tedd fel a kérdéseidet!


 


Érdemes feliratkozni a hírleveleimre a főoldalamon és rendszeresen küldöm az induló nyomdai akciókról és a friss Katiötletekről a híreket.

Ha kérdésed van nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban, akkor foglalj időpontot szakmai konzultációra ITT.

Üdvözlettel:

Kati

Szabó Katalin  ev.
nyomdai gyártás-előkészítő, online marketing szakember
Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár
"A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."
A Katiötletek vállalkozásom szeptember 1-től újKATA-s adózási formában folytatja a tevékenységét, melynek keretében kizárólag magánszemély adatokkal leadott megrendeléseket fogad.
Kiegészítő termékek