Könyvmarketing tanácsadás szerzői könyvkiadás témakörben

Válaszd a 60 perces könyvmarketing konzultációmat, ha szerzőként segítséget igényelsz a könyvmarketingedhez. 

Az időpontfoglalásnál a megjegyzés rovatba linkeld be a facebook/instagram oldalad és írd be a kérdéseidet. A kért időpontban telefonon foglak hívni.

Kattints az alábbi gombra és foglalj időpontot!


Időpontfoglalás

A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

Részletek

#onlinemarketing #katiötletek #kezdővállalkozóknak #szerzőikönyvkiadás #könyvmarketing

Könyvmarketing tanácsadás szerzői könyvkiadás témakörben

A konzultáció során beszélünk a szerzői tevékenységedről, a könyvedről, az online felületeidről, a céljaidról, a kérdéseidről.

Átnézzük, hogy milyen technikai vagy gyakorlati segítséget igényelsz, beszélünk arról, hogy mi okoz számodra nehézséget, milyen egyszerű megoldásokat használj és hogyan kommunikálj az online térben ahhoz, hogy szerzőként jobban megismerjenek és a könyveid is elérjék a vásárlóidat.

A Katiötletek online marketing konzultációk során egyszerű, gyors megoldásokat veszünk át a könyvmarketingedhez igazítva.

Az induló beszélgetésnek javaslom ezt az egy órát, később, ha igényled utánkövetésre, mentorálásra is van mód.

Több, mint 15 éve foglalkozom online marketinggel, mára az ügyfeleim ezt katiötletes marketingnek hívják, ami nagyon megtisztelő.

Ha nem vagy biztos abban, hogy számodra szükséges-e az egy órai tanácsadás, akkor foglalj először egy rövid ingyenes szakmai konzultációs időpontot, mely alatt megnézzük a jelenlegi online megjelenéseidet, megismerem a tevékenységedet és egyeztetjük, hogy szükséges-e egyáltalán számodra a szakmai konzultációm.

Az időpontfoglalás után emailben igazolom vissza a választott időpontot. A konzultáció előre kifizetés után indul.

A Katiötletek Online Marketing erről is szól: kezdő vállalkozások online marketing mentorálása. Foglalj rövid ingyenes konzultációra időpontot: Időpontfoglalás

 


 


Érdemes feliratkozni a hírleveleimre a főoldalamon és rendszeresen küldöm az induló nyomdai akciókról és a friss Katiötletekről a híreket.

Ha kérdésed van nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban, akkor foglalj időpontot szakmai konzultációra ITT.

Üdvözlettel:

Kati

Szabó Katalin  ev.
nyomdai gyártás-előkészítő
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár
"A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."
Kiegészítő termékek