Könyvmarketing kedd -  Könyvmarketing - Egyszerű, gyors, hatékonyv könyv értékesítési folyamatok - 60 perces gyakorlati foglalkozás Zoom-on
Könyvmarketing kedd - Könyvmarketing - Egyszerű, gyors, hatékonyv könyv értékesítési folyamatok - 60 perces gyakorlati foglalkozás Zoom-on
5 000 Ft

Könyvmarketing kedd - Könyvmarketing - Egyszerű, gyors, hatékonyv könyv értékesítési folyamatok - 60 perces gyakorlati foglalkozás Zoom-on

Kiscsoportos gyakorlati foglalkozás Zoom-on. Minimum 1, maximum 10 résztvevő esetén indul el az online óra. Emailben foglak tájékoztatni a részletekről.

Ha kedd, akkor KÖNYVMARKETING!

A terméklapon válassz időpontot!

Ez a szolgáltatásom bankkártyás fizetési móddal rendelhető.

Kérlek a megjegyzés rovatba írj be a könyvmarketingedhez kötődő kérdéseket, melyekre mindenképpen választ vársz az online óra keretében.

A csatlakozási linket emailben küldöm el az online foglalkozás kezdete előtt egy órával.

A gyakorlati óra keretében általam is használt egyszerű, gyors, hatékonyv könyv értékesítési folyamatokat mutatok be és tesztelünk le azonnal a saját facebook oldaladon.

Általam használt kitapasztalt jól működő megoldásokat mutatok be, mellyel gyorsan egyszerűen hatékonyan tudod elindítani a könyvmarketingedet kezdőként.

Tarts velem!


A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

5 000 Ft
Részletek

Mi szükséges a részvételhez?

Számítógép vagy laptop, internet és természetesen a kreatív időd, amikor koncentráltan a könyvmarketingeddel foglalkozunk.

Dönthetsz úgy, hogy csak jegyzetelsz és nem csinálod velünk együtt, így is nagyon hasznos lesz számodra.

Interaktív egy órára számíthatsz, mely megadja az alapokat számodra, hogy magabiztosan önállóan is folytathasd a könyved marketingjét kezdőként is.

 

Ha kedd, akkor KÖNYVMARKETING!

Tudod, a Katötletek kifogyhatatlanok!

 

Gyakori kérdések:

Valóban 1 fő esetén is megtartom az órát? - Egy fő esetén ez egyéni konzultációnak minősülne, de mivel a fix időpontokhoz igazodik a megrendelőm, köszönetképpen megkapja csoportos óra áron ezt az alkalmat.


 


Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."  Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél

 

Hozzászólás
Itt írhatsz a termékkel kapcsolatban hozzászólást.