KatiötletekBlog

Könyvjelző ötletek - Nyomdai ötletek

Katiötletek
2021.08.10 19:10
Könyvjelző ötletek - Nyomdai ötletek

A könyvjelzők a legváltozatosabban hasznosítható marketing termékek. Nézzünk néhány nyomdai ötletet ehhez a termékhez:)

A könyvjelzők többféle méretben és kivitelben készülhetnek. Most nézzünk az akciós könyvjelzőimhez kapcsolódó néhány ötletet.

A leggyakrabban a regény típusú puhatáblás könyvek mellé rendelnek az ügyfeleim ilyen terméket. Többnyire kifejezetten direkt marketing céllal, vagyis elérhetőségek kerülnek rá.

Szeretem, ha az 50x180 mm méretet ennél kicsit ötletesebben használjuk fel. Így a javaslataim alapján készítettünk már a borító részletről grafikát, kiegészítve a könyvből vett idézettel. Használtuk a belívben levő grafikákat, melyből színezhető könyvjelző készült. Felhasználtuk memóriajáték alaphoz, vagy mini termék bemutatóhoz. Fontos volt, hogy az elérhetőség rákerüljön, de ne ez legyen a hangsúlyos.

Gondoljunk arra mindig, hogy ezt valamiért érdemes legyen megtartania annak, aki a könyv mellé megkapja.

Korábbi években a 70x140 mm-es könyvjelző méretet javasoltam, lehetőség szerint fóliázott kivitelben, de az szerzők egy keskenyebb terméket igényeltek, így az akciós könyvjelzőim paramétereit ehhez igazítottam.

Ebben az évben még szeptember és október hónapban indulnak akciós gyártásaim erre a termékre, érdemes a terméklapon megtekinteni a részleteket.



Érdemes feliratkozni a hírleveleimre és rendszeresen küldöm az induló nyomdai akciókról és a friss Katiötletekről a híreket.

Üdvözlettel:

Kati

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár
"A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."
Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing