Könyvek

A Könyvek webshop kategóriában a Katiötletek Nyomdai Ötletgyár közreműködésével készült könyvek vásárolhatók meg korlátozott példányban. A szerzői kiadású könyvek egy részét a futárszolgálat közvetlenül a szerzői raktárból viszi hozzátok. A terméklapon feltüntettük a pontos információkat.

"Van valami különös varázsa annak, ahogy megszületik egy nyomdai termék." (Szabó Katalin nyomdai gyártás-előkészítő)

Nyomdai gyártás-előkészítőként mindig kiemelt szerepet töltöttek be a szakmámban a könyvek. A szakmámban eltöltött évtizedek alatt számtalan könyvet készítettem elő gyártásra.

Volt köztük puhatáblás regény típusú, keménytáblás, cérnafűzött, készültek reprint kiadások különleges bőrkötéssel, arany vésetnyomással, burkolókkal vagy speciális vászonkötéssel.

A vállalkozásomban főképpen kispéldányszámos regény típusú könyveket gyártások ütemezett gyártásban akciós áron, melyhez nyomdai előkészítői (szakmai tanácsadást, tördelést, borító szerkesztést) vagy könyvmarketing szolgáltatást igénylő ügyfeleim csatlakozhatnak. Egyedi gyártásban készítek igény szerint kispéldányszámban színes keménytáblás könyveket vagy egyedi méretű verses köteteket, útleírásokat, tanulmányokat.

Arra törekszem, hogy minden könyv esetén megtaláljuk az ideális gyártási paramétereket, mellyel jó minőségben és jó áron gyártható ki a könyv.

Nyomdai gyártás-előkészítő vállalkozó vagyok, a nyomdák az alvállalkozóim. Ismerem a nyomdai gyártási folyamatokat, a szakmai előírásokat, ezek alapján teszek javaslatot gyártási paraméterekre. Gyártásra nyomdakész anyagokat adok át, ügyelve a nyomdák speciális igényeire. 

Nagypéldányszámos könyvek esetén gyártás-előkészítői szolgáltatás igénybevételére van mód, melynek keretében az általam választott gyártóktól szakmai egyeztetés után bekérem az általam összeállított paraméterekre az árakat. Ez a szolgáltatás tovább bővíthető a teljes gyártás-koordinálásig, a szakmai kérdések megválaszolásáig.

Fordulj hozzám bizalommal!

Szabó Katalin nyomdai gyártás-előkészítő ev.

Kapcsolatfelvétel


29termék