Katiötletek

A Katiötletek Nyomdai Ötletgyár oldalamon katalógus jelleggel mutatom be a termékeimet, szolgáltatásaimat és a referenciáimat. Ezek csupán ízelítők a tevékenységemből. A munkám nagy része láthatatlan.

Nyomdai előkészítőként nekem mutatják meg először a tervezett könyveket vagy más nyomdai termékek anyagát. Ezeket ellenőrzöm nyomdai szempontok alapján és adok gyakorlati javaslatokat a szerkesztéshez a minőségi kigyártás érdekében.

Ideális gyártási paramétereket állítok össze, nyomdakész állományokat készítek, így ezekkel bármely gyártó jó minőségben tud jó áron terméket gyártani az ügyfeleim számára.

Sokan rám bízzák a gyártást is. Elsősorban kispéldányszámos könyv, névjegy, könyvjelző gyártásokat indítok előre ütemezett gyártások szerint.

Szakmám szerint nyomdai gyártás-előkészítő vagyok. Ehhez a tevékenységemhez kapcsolódott több mint 15 éve az online marketing munkám. Katiötletes egyszerű, gyors megoldásokkal segítem a hozzám fordulókat elsősorban facebook és instagram oldalak létrehozásában, újrastruktúrálásban, melyek minden esetben a termékeladásokat segítik. Hiszek a tartalom marketingben, ehhez állítok össze személyre szabott mintákat, sablonokat, vagy igény szerint kész szövegeket.