Időpontfoglalás rövid ingyenes online marketing konzultációra

Válaszd a 15 perces ingyenes online marketing konzultációmat, ha gyors segítséget igényelsz a facebook és instagram oldalad posztkészítéseihez. 

Az időpontfoglalásnál a megjegyzés rovatba linkeld be a facebook/instagram oldalad és írd be a kérdéseidet. A kért időpontban telefonon foglak hívni.

Kattints az alábbi gombra és foglalj időpontot!


Időpontfoglalás

A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

Részletek

#onlinemarketing #katiötletek #kezdővállalkozóknak

Kitől tudsz a marketingedhez kérdezni kezdő vállalkozóként?

Online marketinggel több mint 15 éve foglalkozom. Szeretem az egyszerű, gyors megoldásokat a facebook és instagram poszt készítésekhez. A poszt ötleteim kifogyhatatlanok.

Látom a kezdő vállalkozók kérdéseit, bizonytalanságait, megértem őket. Ebben a cipőben én is jártam, amikor még csak ismerkedtem az online térrel. Én is kipróbáltam az olvasott, kurzusokon hallott megoldásokat, ötleteket, aztán rövid idő alatt rájöttem, hogy az nem az én "hangom", az nem én vagyok.

Ezután a saját katiötletes marketingemet folytattam, ami önazonos volt és két hét alatt a google keresőkből megérkezetek az első megrendelések a vállalkozás indításakor.

Nem volt előttem példa, nem volt kitől kérdezzek, így mentem a saját érzéseim után. Jól tettem. Működött!

Hiszek abban, hogy az talál rám online marketing kérdéssel, akivel dolgom van.

Van egyfajta spirituális kötődésem, bevonzom a hasonló témák iránt érdeklődőket.

Elsősorban számukra vezettem be a rövid ingyenes konzultációimat, mert láttam, hogy sokszor ez is elegendő, hogy megválaszoljam az alap kérdéseket.

A Katiötletek Online Marketing erről is szól: kezdő vállalkozások online marketing mentorálása. Foglalj rövid ingyenes konzultációra időpontot: Időpontfoglalás


 


Érdemes feliratkozni a hírleveleimre a főoldalamon és rendszeresen küldöm az induló nyomdai akciókról és a friss Katiötletekről a híreket.

Ha kérdésed van nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban, akkor foglalj időpontot szakmai konzultációra ITT.

Üdvözlettel:

Kati

Szabó Katalin  ev.
nyomdai gyártás-előkészítő
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár
"A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."
Kiegészítő termékek