Regisztráció: GYEK-GYIK-ÁRAK – Amit a kispéldányszámos könyvgyártásról tudni érdemes – Praktikus segítség Szabó Katalin nyomdai gyártás-előkészítőtől
Regisztráció: GYEK-GYIK-ÁRAK – Amit a kispéldányszámos könyvgyártásról tudni érdemes – Praktikus segítség Szabó Katalin nyomdai gyártás-előkészítőtől
7 500 Ft

Regisztráció: GYEK-GYIK-ÁRAK – Amit a kispéldányszámos könyvgyártásról tudni érdemes – Praktikus segítség Szabó Katalin nyomdai gyártás-előkészítőtől

GYEK-GYIK-ÁRAK – Amit a kispéldányszámos könyvgyártásról tudni érdemes – Online Katiötletek tudásanyag

GYEK: nyomdai gyártás-előkészítés

GYIK: gyakori nyomdai kérdések és válaszok

ÁRAK: nagyságrendi gyártási ajánlatok kispéldányszámos könyvgyártásra

Ebbe a tudásanyagomba összefoglaltam azokat, amit érdemes a kispéldányszámos könyvgyártásról tudni.

 

A regisztrációs díj befizetése után 1 hónapig lesz elérhető számodra ez az online tudásanyagom. Ennek letelte után bármikor indítsz új hónap regisztrációt.

A kispéldányszámos gyártási ajánlatokat folyamatosan bővítem, aktualizálom.

Amennyiben egyedi gyártási paraméter összeállítást és pontos gyártási ajánlatot szeretnél kapni a készülő könyvedhez kérlek írj rám emailben a katiotletek@gmail.com címen. Az igények felmérése után adom meg ennek a szolgáltatásomnak a díját emailben.


A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

7 500 Ft
Részletek

Nyomdai gyártás-előkészítőként több mint 25 éve foglalkozom könyv nyomdai előkészítésekkel és gyártásokkal. A GYEK keretein belül gyártástervezést végzek, ideális gyártási paramétereket állítok össze és ehhez a gyártási technológiai folyamatot, majd ezek alapján gyártási ajánlatokat számolok és a rám bízott könyvek teljeskörű nyomdai gyártás-előkészítését és gyártás-koordinálását végzem.

GYIK gyűjteményem sok éve gyűlik. Nem egyszerű általánosítani, mert ahány kérdező, annyi tudásszint, annyi kérdés, de most ebben a tudásanyagomban gyakori kérdéseket és válaszokat is olvashatsz. Fontos, hogy mindig bátran kérdezhetsz tőlem, a legjobb tudásom és szakmai tapasztalatom szerint válaszolok.

Szerzői könyvkiadás klub csoportomban jellemzően olyan szerzők mutatkoznak be, akik magánkiadásban, kis példányszámban rendelik a könyvük gyártását a választott nyomdától. Szinte minden csoporthoz csatlakozó szeretne többet tudni a könyvgyártási folyamatokról, paraméterekről és az árakról. Ebben a tudásanyagomban ezt a témát részletezem.

A tudásanyag tanulmányozásával egy kicsit te is nyomdász leszel, de mindenképpen magabiztosabban fogsz a könyvgyártás területén eligazodni.

Kinek ajánlom ezt a tudásanyagomat?

Azok számára, akik szerzőként saját maguk szeretnék kiadni a saját könyvüket kis példányszámban és szeretnének többet tudni a könyvgyártásról, annak nyomdai gyártás-előkészítéséről.
Azok számára, akik nagyságrendi gyártási ajánlatokat szeretnének kapni a tervezett könyvgyártásukhoz.
Azok számára, akik szeretnék ismerni az ideális nyomdai gyártási paramétereket.


A tudásanyagot szerzői jogok védik. Összeállítója: Szabó Katalin nyomdai gyártás-előkészítő. Személyes használatra állítottam össze a webshop vásárlóimnak. A tartalom másolása nem engedélyezett, a tartalom kizárólag privát, otthoni felhasználásra engedélyezett.

Kezdő szerzők számára állítottam össze ezt a tudásanyagot.
Fontosnak tartottam, hogy útmutatót adjak a kispéldányszámos könyvgyártás megismeréséhez.
A nyomdai kifejezéseket a lehetőségekhez mérten fordítottam hétköznapi nyelvre.
Amennyiben maradt benned kérdés vagy szeretnél egyedi személyre szabott gyakorlati tanácsadást
kérni szerzői könyvkiadás, könyvgyártás, nyomdai előkészítés témában fordulj hozzám bizalommal!

Szerző: Szabó Katalin nyomdai gyártás-előkészítő

Amennyiben a tudásanyag feldolgozása során további kérdéseid merültek fel, kérlek foglalj hozzám konzultációs időpontot IDE kattintva.


 


Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."  Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél

 

Katiötletek ajánlás