Facebook oldal új admin beállítás - Katiötletek mini videós segítség

Ha szeretnél a facebook oldaladon egy új admint beállítani, így tudod megtenni. Tekintsd meg a rövid videós segítségemet.


A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

Ezeket a Katiötleteket is érdemes megnézni
Részletek

Üdvözöllek Szabó Katalin vagyok, egy gyors videót mutatok nektek, amikor a Facebook oldalatokon, számítógépen szeretnétek új admint beállítani az oldalatokhoz, így tegyétek. Tehát Facebook oldaladon vagy figyelj arra, hogy válts erre a profilra, tehát ne a privát profilod legyen a nagyobb fölső sarokban. Ekkor megjelenik ez a beállítási menüpont. Rákattintasz a professzionális beállításokra, ott letekersz kiválasztod, hogy oldal hozzáférése, beírsz nevet, elmented és egy fb jelszó megadásával leokézod. Ekkor értesítést fog kapni tőled, akit meghívtál Adminnak a megfelelő jogosultságok beállításával, és amikor ő ezt elfogadta, akkor azonnal hozzáfér és tudja kezelni az oldaladat. Azért fontos információ, mert több ügyfelemnek kezelem az oldalát a Facebook oldalát online marketingesként, és az a tapasztalatom, hogy ez mindig problémát okoz. Úgyhogy használjátok a videómat szeretettel, ha bármi segítség kell, vagy online marketing, vagy bármi területen a kezelésében. Kérjetek tőlem konzultációs időpontot. A www.katiotletek.hu oldalon megtaláljátok a kapcsolatfelvételi módot.


 


Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."  Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél

 

Adatok
KatiötletekBlog témák:
Facebook kezelés