Elismerő oklevél sablon egyszerű kitöltési útmutatókkal
Elismerő oklevél sablon egyszerű kitöltési útmutatókkal
2 500 Ft

Elismerő oklevél sablon egyszerű kitöltési útmutatókkal

Az Elismerő oklevél sablon egyszerű kitöltési útmutatókkal termékem bankkártyás fizetéssel vásárolható meg. A/3 méretben jpg formában tudod a regisztrált vásárlói fiókodból letölteni kifizetés után. 

A három egyszerű kitöltési útmutató minivideó linkjét a vásárlásodat követő napon kapod meg automatikus emailben. Ha előbb lenne rá szükséged, kérlek jelezd.

A videóimban egyszerű megoldásokat és pár téma ötletet is találsz, mellyel ingyenesen, mindenféle előképzettség nélkül is gyorsan egyediesíteni tudod az oklevelet.

 


A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

A webáruházban rendelhető termék paramétereket, termék csomagokat a vásárlóim rendelési szokásaihoz igazítottam. A webhopban rendelhető termékek, termékcsomagok 4000 Ft fölött tartalmazzák a futárszolgálattal való házhoz szállítás kedvezményes költségét.

2 500 Ft
A vásárlás után járó levásárolható pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 13 Ft
Részletek

Kinek ajánlom ezt a termékemet?

Azok számára, akiknek tetszik a képen látható sablon és szeretnék egyedi szöveggel egyszerű módon kitölteni és saját használatra, ajándékozásra kinyomtatni.

Hogyan töltsem  ki?

Ehhez a letöltés után kapsz három minivideót, egyszerű megoldásokkal, amivel magad is szépen meg tudod csinálni. Ugyanitt tippeket is olvashatsz a szövegre és kép elhelyezésre.

 

Tőled kérhetek a szöveg rászerkesztést és a szöveg megfogalmazást?

Igen, van lehetőség szerkesztést rendelni, ezt kérlek emailben jelezd. Az igényeid egyeztetése után adom meg rá emailben az árat.

 

Ha készen vagyok hol és hogyan nyomtassam ki?

A sablon max. A/3 mérethez használható fel jó minőségben.

A nyomtatást 300 g matt műnyomó vagy 250 g fehér Rives Tradition kreatív papírra javaslom.

Ha van a közeledben fotónyomtató üzlet, ott A/4 méretben fotópapírra is kinyomtatható.


A terméket szerzői jogok védik. Összeállítója: Szabó Katalin nyomdai gyártás-előkészítő. Személyes használatra állítottam össze a webshop vásárlóimnak. A tartalom másolása, a letöltött anyag felhasználása kizárólag privát, otthoni felhasználásra engedélyezett. Nem tölthető fel online felületekre sem részben sem egészben.


 


Érdemes feliratkozni a hírleveleimre a főoldalamon és rendszeresen küldöm az induló nyomdai akciókról és a friss Katiötletekről a híreket.

Ha kérdésed van nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban, akkor foglalj időpontot szakmai konzultációra ITT.

Üdvözlettel:

Kati

Szabó Katalin  ev.
nyomdai gyártás-előkészítő
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár
"A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."
Kiegészítő termékek