Ékszer webáruház szerkesztés

Megvalósult Katiötletek...


A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

Részletek

Réka wordpress-woocommerce alapú webáruházat használt korábban. Most a javaslatomra váltottunk az Unas rendszerre.

Az ingyenes próbaidőszak alatt volt lehetőség tesztelni a rendszert. Fontos szempont volt, hogy felhasználóbarát legyen az admin felület és az alap felépítése után az ügyfelem önállóan is tudja feltenni a termékeit.

Sablon választással, alap működési beállításokkal, integrációkkal segítettem a weboldal létrehozását.

Nulláról gyorsan jutottunk el a működésbe állításig. Egyedi ékszerekről lévén szó, az oldal főképpen a termék bemutatásokra szolgál, ahova a referenciák folyamatosan kerülnek majd fel.

A közös munkát képernyővideóval zártam, ahol pontosan megmutattam, hogy mit hol talál meg,ha esetleg elakadna a folytatásban.

 

Fontos volt, hogy az igényekhez igazodjak és ehhez ajánlak gyors, biztonságos és elfogadható áron üzemeltethető megoldást, amit már én is használtam vagy használok.


 


Érdemes feliratkozni a hírleveleimre a főoldalamon és rendszeresen küldöm az induló nyomdai akciókról és a friss Katiötletekről a híreket.

Ha kérdésed van nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban, akkor foglalj időpontot szakmai konzultációra ITT.

Üdvözlettel:

Kati

Szabó Katalin  ev.
nyomdai gyártás-előkészítő, online marketing szakember
Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár
"A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."
A Katiötletek vállalkozásom szeptember 1-től újKATA-s adózási formában folytatja a tevékenységét, melynek keretében kizárólag magánszemély adatokkal leadott megrendeléseket fogad.
Kiegészítő termékek