Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."
Szakmai tanácsadás Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing témákban

A Katiötletek vállalkozásom szeptember 1-től újKATA-s adózási formában folytatja a tevékenységét, melynek keretében kizárólag magánszemély adatokkal leadott megrendeléseket fogad.

Blog

Egyszerű, katiötletes megoldásokat használok

Katiötletek
2022.02.17 10:10
Egyszerű, katiötletes megoldásokat használok

Január és február hónapban több párhuzamos projektem is fut weboldal szerkesztés és webshop készítés témákban. Szeretem az egyszerű, katiötletes, gyors megoldásokat ezeken a területen is.

Honlapok szerkesztésével több, mint 15 éve foglalkozom. Induláskor tesztelőként és blogíróként kapcsolódtam be a honlap felépítésekbe, de mindig izgatott a hogyan készül kérdés.

A vállalkozásom indulásakor két hét alatt megtanultam a wordpress alapú honlapkészítést és újabb két hét múlva már a böngészőkből jöttek az új ügyfelek a blogom szövegei alapján.

Izgalmas munka volt a woocommerce webáruházam fejlesztése, mellyel minden héten több órát foglalkoztam. Újabb és újabb sablonokat teszteltem, új domain néven tematikus oldalakat hoztam létre, kísérleteztem a bővítményekkel, a honlap gyorsításokkal. Aztán amikor azt vettem észre, hogy az erre fordított idő a nyomdai gyártás-előkészítői vállalkozásomból mennyi időt vesz el, két nap alatt döntöttem és egy új rendszer kerestem.

A mostani webáruházam unas alapú, ami alapban egy webshop rendszer, de én összekötöttem a weboldal funkcióval is, így katiötletes formát öntött.

Ezzel a rendszerrel rövid idő alatt egy jól működő stabil honlapot, webshopot tudok beállítani és több időm marad a katiötletes online megoldásokra.

Kreatív, testhez álló feladatokat vállalok ezen a területen. Beállítok egy alap rendszert, sablont választok, beállítom a webshop funkciókat, a kötező ÁSZF-et, a szállítási és fizetési módokat, feltöltök néhány alap terméket és megmutatom igény szerint hogyan tudja az ügyfelem egyszerűen a további termékeket hozzáadni.

Szeretem átgondolni ennek a rendszernek a lehetőségeit és úgy beállítani a kategóriákat, menüket, hogy a látogatókat egyértelműen vezesse és jól összhangban legyen az ügyfelem vállalkozához ajánlott online marketinggel.

A megbízások előtt mindenképpen szoktam kérni egy rövid ingyenes beszélgetést, melyre itt tudtok időpontot foglalni: Időpontfoglalás szakmai konzultációra.

Ekkor átbeszéljük az igényeket, felmérjük, hogy milyen mélységig igényled a segítségemet, meghatározunk előre egy ráfordított időt és árat, ennek kifizetése után indul a szerkesztési munkám.

Szeretek koncentráltan ilyen munkákkal foglalkozni, így rövid idő alatt készülök el velük.

Egyszerű, gyors megoldásokat javaslok a számodra is. Fordulj hozzám bizalommal!

Érdemes feliratkozni a hírleveleimre, rendszeresen küldöm az induló nyomdai akciókról és a friss Katiötletekről a híreket.

Üdvözlettel:

Kati

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár
"A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."
Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing