Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."
Szakmai tanácsadás Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing témákban

A Katiötletek vállalkozásom szeptember 1-től újKATA-s adózási formában folytatja a tevékenységét, melynek keretében kizárólag magánszemély adatokkal leadott megrendeléseket fogad.

Bineszit Horgolda webáruház szerkesztés

Megvalósult Katiötletek...


A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

Részletek

Ica új webáruházat szeretett volna, a javaslatomra váltott az Unas rendszerre.

Tanácsadás keretében segítettem őt abban, hogy saját maga tudja elkészíteni.

Most a karácsonyi szezon előtt szerette volna hatékonyabbá tenni a shopot, ehhez a nyitó oldalt kérte tőlem módosítani, mely sablon váltással is járt.

Egy órai munkával új bannereket állítottam be, teljes sablont váltottam, beállítottam a blogok megjelenését, és a termékajánlókat, illetve a sablonváltásból adódó finomhangolást végeztem el.

 

Fontos volt, hogy az igényekhez igazodjak és ehhez ajánlak gyors, biztonságos és elfogadható áron üzemeltethető megoldást, amit már én is használtam vagy használok.


 


Érdemes feliratkozni a hírleveleimre a főoldalamon és rendszeresen küldöm az induló nyomdai akciókról és a friss Katiötletekről a híreket.

Ha kérdésed van nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban, akkor foglalj időpontot szakmai konzultációra ITT.

Üdvözlettel:

Kati

Szabó Katalin  ev.
nyomdai gyártás-előkészítő
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár
"A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."
A Katiötletek vállalkozásom szeptember 1-től újKATA-s adózási formában folytatja a tevékenységét, melynek keretében kizárólag magánszemély adatokkal leadott megrendeléseket fogad.
Kiegészítő termékek