Ajánló

Ez a honlapom és a blog.katiotletek.hu blog oldalam is Unas alapú. ennek a beállításában tudok neked segíteni. Javaslom, hogy első alkalommal foglalj egy ingyenes rövid konzultációs időpontot IDE kattintva, melynek keretében felmérjük az igényeidet. Ezután állítom össze a részedre a szolgáltatáscsomagom ajánlatát. A legkedveltebbek a mentorprogramok, melyről IDE kattintva olvashatod a blogomat.

Az Unas főoldalára kattintva azonnal elindíthatsz egy ingyenes 21 napos tesztidőszakot. Ha tetszik a felület, és szeretnél shop vagy blog felületre előfizetni náluk, érdemes igényelni tőlem az ajánlói kuponkódomat, mely kedvezményt biztosít számodra a megrendelésből.

 

Ezt a számlázó programot használom, ennek a beállításában tudok neked segíteni - Olvasd erről a blogomat IDE kattintva.

Ezt az ÁSZF modult használom, ennek a beállításában tudok neked segíteni - Olvasd erről a blogomat IDE kattintva.

Ajánlom a Tiplino cashbackportált, itt találtam olyan webáruházakat, ahol egyébként is szoktam vásárolni, ha ingyenesen beregisztrálsz, és az oldalról kattintasz át a választott webshopra, akkor azonnali visszatérítést kapsz a fiókodba magánszemélyként. Teszteltem már az About You, eOptika, Lelosi oldalakkal, de az Adobe is szuper kedvezményeket kínál!

Online képszerkesztéshez napi szinten használom a canva.com oldalt, praktikus okokból pro előfizetéssel, de az ingyenes verziója is kis kompromisszumokkal nagyon jól használható.
Regisztráltam az affiliate rendszerükbe, így ha canva előfizetést az alábbi logóra kattintva indítasz, akkor ezzel a tevékenységemet támogatod. Ajándékként az így indított előfizetések mellé felajánlok egy 30 perces canva konzultációt, mellyel gyorsan, egyszerűen el tudsz igazodni a renszerükben és azonnal alkotni is tudsz velem.

Ajánlom a figyelmedbe a magyar nyelvű Alrite oldalt, én már ezzel készítem a videóim feliratozását a youtubera. Miért jó, ha ingyenesen regisztrálsz a linkemen keresztül? Nos, 1 óra ingyenes Starter keretet kapsz automatikusan. Én most ebben a rendszerben az ingyenes fiókot használom, ahol 2 percig ingyenes a videó feliratozás is.

Sokféle látványkép készítőt teszteltem már le, legtöbbet a Mediamodifier felületet használom. Ha ezen az ajánlott linken keresztül regisztrálsz és előfizetést indítasz, az egy kis jutalékot jelent nekem is és ebben az esetben fel tudok ajánlani a számodra egy ingyenes 30 perces telefonos szakmai segítséget ennek a használatához.


Például ezeket a látványképeket is ezzel készítettem: