Könyvgyártás: Szabó Mária: Magyar nemesítésű egynyári virágfajták

A terméklapon a könyvgyártás referencia munkámról olvashattok.

A könyv a szerzőtől rendelhető: ITT


A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

Részletek

Marika rám bízta a belív tördelést és a borító szerkesztést. Volt egy határozott elképzelése és egy alapterve ehhez. Ezt finomítottuk tovább.

A könyv A/5 méretben készült, keménytáblás kivitelben végig színes fotókkal.

A népszerűségét jól bizonyítja, hogy nemrégen jelent meg a könyv bővített kiadása, melybe belekerültek park fotók is, gazdagítva ezzel is a könyvet.

A gyártáshoz még a tördelés előtt összeállítottam a gyártási paramétereket, melyhez igazodott a gyártóm. Kritikus vagyok a kivitelezőimmel, folyamatosan tartom velük a kapcsolatot és gyártásközi ellenőrzéseket végzek.

A végeredmény, a kész könyv szakmai szemmel is szép kivitel lett.

Ahogy Marikával beszéltünk erről, ő adta kertészmérnökként a szakmai tartalmat, én adtam nyomdai üzemmérnökként a kivitelhez a tudásomat.

 

Örülök, hogy együtt dolgozhattunk!

 


 


Érdemes feliratkozni a hírleveleimre a főoldalamon és rendszeresen küldöm az induló nyomdai akciókról és a friss Katiötletekről a híreket.

Ha kérdésed van nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban, akkor foglalj időpontot szakmai konzultációra ITT.

Üdvözlettel:

Kati

Szabó Katalin  ev.
nyomdai gyártás-előkészítő
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár
"A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."
A Katiötletek vállalkozásom szeptember 1-től újKATA-s adózási formában folytatja a tevékenységét, melynek keretében kizárólag magánszemély adatokkal leadott megrendeléseket fogad.
Kiegészítő termékek