Puhatáblás könyv: Robin O'Wrightly: Erelem kettő

Raktárkészlet: 10 db
Puhatáblás könyv: Robin O'Wrightly: Erelem kettő

A Könyvek webshop kategóriában a Katiötletek Nyomdai Ötletgyár közreműködésével készült könyvek vásárolhatók meg korlátozott példányban.

2 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 15 Ft
db
db
Részletek
Adatok
Részletek

A könyvről:

"Egy ​kabrió hasít végig a sztrádán, a kétszer megélt naplemente felé. Szökésben a tökéletesen tökéletlen páros, Tilda és Clifton, akik álnéven és igazi lúzerekként menekülnek a rendőrség elől. Visszaköszön a többi eszetlenkedő is, hogy tökéletes görbe tükröt mutassanak nekünk az emberiség érzelmi állapotáról. És persze tovább bosszantja egymást az író két lírai énje, hogy az olvasó se unatkozzon. Illusztrált kiadás."

A szerzőről:

Robin O’Wrightly 2015 óta publikál, ebből 2017 óta eltökélten hivatásos szerzőként. A lehető legszélesebb zsánerkörben ír a romantikus humorostól az ifjúsági fantasyn át egészen a lélektani thrillerig. Azt vallja, hogy a többi szerző alkotásai között az övé is egy nagy irodalmi étlap választéka része, és szeretné, ha minden szinten, jó étvággyal fogyasztanák. Civilben a könyvkiadásban tevékenykedik, szintén sokrétűen: az illusztrációtól a szöveggondozáson át a nyomdai előkészítésig.

Honlap: https://www.robinowrightly.com

FB: https://facebook.com/borka.robin

Moly: https://moly.hu/alkotok/robin-owrightly

Goddreads: https://www.goodreads.com/author/show/17843687.Robin_O_Wrightly

Katiötletek ajánló:

Ajánlom a könyvet azoknak, akik szeretnék nyomdai szempontból is megtekinteni a Katiötletek Nyomdai Ötletgyárban készülő könyvek minőségét.


A megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.Érdemes feliratkozni a hírleveleimre és rendszeresen küldöm az induló nyomdai akciókról és a friss Katiötletekről a híreket.

Üdvözlettel:

Kati

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár
"A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."
Telefonszám:+36 70 535 1726
Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing
Adatok
Típus
Könyv
Jellemző
Puhatáblás ragasztókötött
Igényelhető vagy igénybe vett szolgáltatás
Nyomdai előkészítési tanácsadás
Raktárkészlet
10 db
Webáruház készítés
olcsobbat.hu