Puhatáblás könyv: Márton András: NDK, a csókok országa I-II. kötet

A terméklapon a könyvgyártás referencia munkámról olvashattok.

 

 

 


A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

Részletek

Katiötletek ajánló:

Ajánlom a könyvet azoknak, akik szeretnék nyomdai szempontból is megtekinteni a Katiötletek Nyomdai Ötletgyárban készülő könyvek minőségét.

András két kötetes könyve együtt rendelhető meg a szerzőtől.

Szerzői ajánlás:

"Ajánlom könyveimet elolvasásra a volt NDK–ban dolgozó a ma már idős kollégáimnak. Ajánlom az ő gyerekeiknek és később, ha már elértek egy bizonyos korhatárt, az unokáiknak is. Tudják meg azok is akik nem a kaland keresése miatt éltek kint. Vajon mit hagyhattak ki, ha ők is a mi bohókás
életvitelünket választották volna."András pár hónapja keresett meg a könyve ötletével. Rám bízta a nyomdai előkészítést, belív tördelést, borító szerkesztést és gyártást is kiegészítve könyvmarketing és értékesítési folyamatok összeállításával.

Örülök, hogy együtt dolgozhattunk, várom a folytatást! Izgalmasnak ígérkezik a következő könyv is!


 


Érdemes feliratkozni a hírleveleimre a főoldalamon és rendszeresen küldöm az induló nyomdai akciókról és a friss Katiötletekről a híreket.

Ha kérdésed van nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban, akkor foglalj időpontot szakmai konzultációra ITT.

Üdvözlettel:

Kati

Szabó Katalin  ev.
nyomdai gyártás-előkészítő, online marketing szakember
Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár
"A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."
A Katiötletek vállalkozásom szeptember 1-től újKATA-s adózási formában folytatja a tevékenységét, melynek keretében kizárólag magánszemély adatokkal leadott megrendeléseket fogad.
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek