Puhatáblás könyv: Horváth Brigi: Kölyöknapló önbizalomerősítő motivációs napló 8-14 éveseknek

A terméklapon a könyvgyártás referencia munkámról olvashattok.

A könyv ITT rendelhető meg.


A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

Részletek

Brigi a belív és borító szerkesztéshez kért nyomdai előkészítői segítséget. A könyv a Katiötletek Nyomdai Ötletgyár közreműködésével valósult meg.

A könyv fekvő VA/5 méretben készült puhatáblás, ragasztókötött kivitelben.

 

Témaindító!

Brigi könyve kapcsán beszélgessünk a 8-14 éves kori önmagadról. Emlékszel-e még arra, hogy milyen problémáid voltak? Ez a könyv önbizalomerősítő motivációs napló 8-14 éveseknek. Vajon neked hasznos lett volna ennyi idősen?

A terméklap alatt a hozzászólásban írj magadról, mit szerettél 8-14 éves korodban csinálni, mi szerettél volna lenni felnőttként és vajon most azzal foglalkozol-e.

Annyit írj és arról, amit szeretnél.

Brigi felajánlásaként 1 db képen látható könyvet kapja meg egy hozzászóló. December 15-én fogunk választani a hozzászólók között.

Brigi könyve közvetlenül a honlapján is megrendelhető.

A nyeremény a képen látható 1 db könyv lesz, mely Szőregen személyesen átvehető ingyenesen.
Amennyiben más városba kéred a küldést, azt egyszeri futárköltségen tudom feladni a számodra, ennek a díja előre kifizetéssel 2200 Ft.


 


Érdemes feliratkozni a hírleveleimre a főoldalamon és rendszeresen küldöm az induló nyomdai akciókról és a friss Katiötletekről a híreket.

Ha kérdésed van nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban, akkor foglalj időpontot szakmai konzultációra ITT.

Üdvözlettel:

Kati

Szabó Katalin  ev.
nyomdai gyártás-előkészítő
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár
"A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."
A Katiötletek vállalkozásom szeptember 1-től újKATA-s adózási formában folytatja a tevékenységét, melynek keretében kizárólag magánszemély adatokkal leadott megrendeléseket fogad.
Kiegészítő termékek