Nekem ez a számlázóprogram vált be

A számlázóprogramok online használata ma már elengedhetetlen egy vállalkozás életében. A saját tapasztalataimat osztom most meg veletek ebben a blogban.


A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

Részletek

A vállalkozásom kezdetén 2012 őszén kézi számlatömbbel dolgoztam. Ezzel párhuzamosan az akkori plusz munkahelyeken asztali gépre telepített számlázóprogramokat használtunk. A vállalkozásom fejlődése rövid idő alatt megkövetelte, hogy online számlázásra térjek át. Sokat voltam úton és fontos volt, hogy a számlázóprogram mobilon, otthoni gépen és az irodai gépen is elérhető legyen.

A szamlazz.hu online számlázó program mellett döntöttem. Először csak az ingyenes verziót használtam, majd fontos lett, hogy a start csomagra előfizessek. Apró kényelmi funkciókkal volt több, mint az ingyenes verzió, de gyorsabbá és pontosabbá tette a számlázást.

Ha például csak 1-2 könyves szerző vagy és kispéldányszámban vásárolnak tőled, akkor az ingyenes szamlazz.hu verzió is tökéletes lehet. 

Nagyon egyszerűen, gyorsan be lehet állítani a NAV összekötést, meg tudod adni a könyvelőddel is a kapcsolatot és pár apró beállítás után készülhet az első számla.

Az ügyfeleimet számlázóprogram beállítással is szoktam segíteni. Az alapelv nálam, hogy ilyenkor NEM lépek be a saját rendszerükbe, de online, telefonos konzultációval vagy esetleg képernyőmentésekkel segítem őket. Így is fél-1 óra alatt minden szükséges részt beállítunk rajta és az első számlát is ellenőrizzük.

Mindig javaslom, hogy mindenki a saját könyvelőjével is egyeztessen erről, ne később derüljön ki, hogy a könyvelés miatt esetleg van egy-két adat, amit rá kell vezetni a számlákra.

Szólj, ha ilyen  irányú segítséget kérsz. 


 


Érdemes feliratkozni a hírleveleimre a főoldalamon és rendszeresen küldöm az induló nyomdai akciókról és a friss Katiötletekről a híreket.

Ha kérdésed van nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban, akkor foglalj időpontot szakmai konzultációra ITT.

Üdvözlettel:

Kati

Szabó Katalin  ev.
nyomdai gyártás-előkészítő
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár
"A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."
A Katiötletek vállalkozásom szeptember 1-től újKATA-s adózási formában folytatja a tevékenységét, melynek keretében kizárólag magánszemély adatokkal leadott megrendeléseket fogad.
Adatok
Ötlettár:
Számlázás
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek