Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."
Szakmai tanácsadás Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing témákban

A Katiötletek vállalkozásom szeptember 1-től újKATA-s adózási formában folytatja a tevékenységét, melynek keretében kizárólag magánszemély adatokkal leadott megrendeléseket fogad.

Milyen előnyei vannak a Törékeny csomag feliratú matrica használatnak?

A Törékeny csomag feliratú matricákat azok a webáruházak használják, akik a termékeiket szeretnék biztonságosabban célba juttatni. Milyen előnyökkel jár a használata?Olvasd tovább a blogot erről...


A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A futárszolgálatok változó módon vállalnak vagy nem vállalnak törékeny áru biztonságos szállítást.

Több futárcéggel dolgoztam már és eddig a legjobban bevált módszer az volt, ha feltűnő piros matricákkal látjuk el a csomagokat, akár több oldalukron is körberagasztva a Törékeny csomag szöveggel.

Ezeknek a matricáknak az előnye a színükben rejlik. A csomagok kezelése során a futárok automatikusan, ösztönösen másképpen bánnak ezekkel a csomagokkal.

Sok-sok üveges szállításunk tört, amíg eldöntöttük a korábbi munkahelyemen, hogy ellátjuk a csomagokat ilyen matricákkal.

A használat következménye érdekes volt, szinte azonnal megszűntek a csomag sérülések és az üveg törések, pedig semmilyen plusz futárszolgáltatást nem igényeltünk a törékeny áru szállításhoz.

A webshopomban saját szerkesztésű és gyártású matricákat tudsz rendelni itt.


 


Érdemes feliratkozni a hírleveleimre a főoldalamon és rendszeresen küldöm az induló nyomdai akciókról és a friss Katiötletekről a híreket.

Ha kérdésed van nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban, akkor foglalj időpontot szakmai konzultációra ITT.

Üdvözlettel:

Kati

Szabó Katalin  ev.
nyomdai gyártás-előkészítő
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár
"A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."
A Katiötletek vállalkozásom szeptember 1-től újKATA-s adózási formában folytatja a tevékenységét, melynek keretében kizárólag magánszemély adatokkal leadott megrendeléseket fogad.