Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."
Szakmai tanácsadás Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing témákban

A Katiötletek vállalkozásom szeptember 1-től újKATA-s adózási formában folytatja a tevékenységét, melynek keretében kizárólag magánszemély adatokkal leadott megrendeléseket fogad.

Kreatív ötletek Katiötletek termékből Helgától

A Katiötletek Nyomdai Ötletgyár termékei egyben inspirációk is. Örülök neki, ha továbbgondolják az ötleteimet. Helgától most kaptam a visszajelzést a vásárolt Nyomatlan keménytáblás könyv termékem felhasználásról.


A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

Részletek

Helga visszajelzése nagyon jól esett! Az engedélyével idézek belőle és mutatok képet az elkészült egyedi könyvéről.

...Kedves Kati! ....Igen nagyon könnyen ment a megrendelés. Nagyon elégedett vagyok. Egyedi burkolót készítettem, ragasztóval és filctollal. Természetesen ajándékba adtam.

Mindenkép engedélyt adok a kép kirakásra és mégegyszer szeretném megköszönni. Nagyon elégedett vagyok a termékkel pont olyan mint amilyet szerettem volna és biztos, hogy innen fogok rendelni ha kellesz még bármi ilyen dolog.
Üdvözlettel:
Helga"

Sokan vásárolnak a Nyomatlan keménytáblás könyv termékemből és készítenek belőle egyedi ajándékokat vagy használják saját verseik írásához vagy csak naplóként.

Helga egyedi ajándékot készített belőle. Fantasztikus ötlet, gratulálok hozzá!


 


Érdemes feliratkozni a hírleveleimre a főoldalamon és rendszeresen küldöm az induló nyomdai akciókról és a friss Katiötletekről a híreket.

Ha kérdésed van nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban, akkor foglalj időpontot szakmai konzultációra ITT.

Üdvözlettel:

Kati

Szabó Katalin  ev.
nyomdai gyártás-előkészítő
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár
"A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."
A Katiötletek vállalkozásom szeptember 1-től újKATA-s adózási formában folytatja a tevékenységét, melynek keretében kizárólag magánszemély adatokkal leadott megrendeléseket fogad.
Kiegészítő termékek